fotodagboek – Werken, kapotte vaatwasser, sneeuw #2-2021

Goedemorgen, zo het weekend is weer voorbij. Tijd voor een kleine terugblik op afgelopen week. Een week waarin het best druk was op het werk, de vaatwasser het begaf en er natuurlijk sneeuw lag!

Maandag 11 januari
Vandaag een drukke werkdag, meer kan ik er niet van maken haha. Maar er stonden lekker pannenkoeken op de planning… lekker hoor!

Dinsdag 12 januari
Ook vandaag weer werken en dit was best een saaie dag, want heb eigenlijk heel de dag hetzelfde gedaan bleh. Ik ontvang het koolhydraken boekje, dus daar ga ik mij eens in verdiepen.

Woensdag 13 januari
Ook deze dag weer heel de dag zowat hetzelfde moeten doen en dat valt niet echt mee, ik had ontzettend last van mijn rug op een gegeven moment en de dag lijkt dan nog langer te duren! Maar goed we hebben het weer overleefd.

Donderdag 14 januari
Vandaag daar in tegen weer veel afwisseling, en al deze karren alle plantjes los moeten stikkeren, wat dus neer kwam op 2.000 planten! Was even een werk maar het is gelukt op tijd 😉

Vrijdag 15 januari
Vrijdag kwam de man voor de kou in huis, waaruit bleek dat de deur helemaal scheef hing en ook uitleg waarom het soms zo koud is in huis! Daar kunnen we verder niet veel aan doen helaas. Vrijdag kwam ook onze nieuwe vaatwasser. Omdat de oude constant zijn water liet staan en soms na 2 of 3 keer nog niet schoon was hebben we besloten een andere aan te schaffen, we zijn nog een beetje zoekende naar de instellingen, maar we zijn er tot nu toe erg blij mee! savonds heb ik nog wat zitten knutselen aan mijn DIY tuinhuis, maar dit geef ik op omdat alle delen erg krom zijn en het geheel niet goed in elkaar past, omdat het te klein lijkt te zijn.

Zaterdag 16 januari
We brengen even een bezoekje aan de milieustraat, ik had nog een oude accu van de auto en een hoedeplank die weg moest. Daarna gaan we richting m`n schoonzusje gezellig op visite waar we de rest van de dag zijn. Als we naar huis gaan ligt een laagje sneeuw, maar niet zo erg als ik op facebook bij andere delen van het land heb gezien.

Zondag 17 januari
Een onrustige nacht gehad, heel de nacht misselijk en dat heeft eigenlijk heel de dag met draaierigheid erbij aangehouden (dit komt door medicatiegebruik) Dus ik word met Minoes en Tijger even rustig wakker en kijk even Married at first sight terug. Peazy ligt ook heerlijk te slapen hihi. Als J. wakker is gaan we gezellig even samen brunchen, broodje, eitje, croissantje heerlijk zo even samen de zondag starten. Daarna halen we de weekboodschappen. Om 16:45 gaat J. voetbal kijken Ajax-Feyenoord en ik kruip lekker achter de laptop. We eten lekker patatjes met een sateetje en brengen de avond door op de bank met de serie Lotte.

Aankomende week staat er eigenlijk niet veel op de planning. Ik moet gewoon werken en in het weekend is m`n zwager jarig. Dus lekker rustig aan!

Hebben jij sneeuw gehad afgelopen weekend?

One thought on “fotodagboek – Werken, kapotte vaatwasser, sneeuw #2-2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *