Fotodagboek – Werken, Spanning, Hobby #1-2021

Het is weer tijd voor een nieuw fotodagboek, een nieuwe week is gestart. Afgelopen week was weer even wennen met werken, had ik wat spannende afspraken en ging ik weer aan de hobby!

Maandag 4 januari
Een nieuwe week gestart, de vakantie is voorbij dus we gaan weer lekker in het ritme komen! De dag begint met regen helaas haha, verder heb ik gewoon gewerkt en savonds hebben we wat tv gekeken, niet heel veel speciaals.

Dinsdag 5 januari
Ook gewoon een werkdag die best wel druk was, dus ik was wel erg moe toen ik thuis kwam. Na het eten lekker op de bank gekropen en op tijd naar bed,

Woensdag 6 januari
Het licht in mijn dashboard stopt er af en toe mee ben ik achter, dus af en toe een klap erop en hij doet het weer haha, ook vandaag weer werken gelukkig was het rustiger (tot op het laatste uur toen kwam alles ineens binnen)

Donderdag 7 januari
Ook vandaag weer hetzelfde, weinig nieuws deze werkdagen moet ik zeggen.

Vrijdag 8 januari
Vandaag begin ik met het schrijven van mijn weighloss update verder was het best wel een nerveuze dag, gewerkt eerst tot 12 uur, daarna om 13:30 een gesprek met de huisarts vanwege mijn PCOS (hier komt nog een keer een apart artikel over), om 15:30 een bezoekje aan de mondhygiëniste, daarna even medicatie halen en een pakketje voor J. Aan het einde van de dag ben ik versleten van dit alles, de kostte een hoop energie, dus bankhangen word het de rest van de avond.

Zaterdag 9 januari
Goedemorgen, al vroeg wakker helaas. J gaat vandaag even met zijn moeder op pad en ik ruim even wat op en daarna kruip ik op de bank, super moe van de hele week dus ik doe de rest van de dag vrij weinig haha. Trixy neemt het er lekker van en doet gezellig met me mee!

Zondag 10 januari
Iets langer geslapen, maar wakker geworden helaas met stekende hoofdpijn, rustig aan dus, we ontbijten gezellig samen en daarna gaan we even met J. zijn auto door de wasstraat en halen we boodschappen. Daarna ga ik nog lekker even verder aan mijn DIY projectje. Na het eten gaat J. lekker simsen en ik kruip op de bank met Greys anatomy en doe de was tussendoor.

Deze week staat er niet veel op de planning behalve werken dus we gaan zien wat de week weer brengt.

Hoe was jou eerste week van het nieuwe jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *