Terugblik op dit jaar (Dit was mijn 2020)

Wow wat een jaar was dit zeg, soms bevat ik het nog niet helemaal wat er allemaal kan gebeuren in eigenlijk zo`n relatief korte tijd. Ik kijk vandaag even met je terug op de belangrijkste punten die afgelopen jaar zijn gebeurd.

– Januari
Het nieuwe jaar was aangebroken en ik had heel veel plannen, ik was net een paar maanden samen met J. en deze maand kreeg ik in Stellendam ook mijn nieuwe keuken, alles leek een beetje tot rust te komen…

– Februari
Ik besloot de stap te nemen om na ruim 1,5 jaar weer naar de tandarts te gaan, verstandskies werd getrokken en een paar afspraken voor gaatjes vullen en schoonmaken werden gedaan, een hele opluchting. Op het werk ging het allemaal goed, J. en ik maakte leuke uitstapjes naar o.a. Middelburg en de huishoudbeurs.

– Maart
Corona kwam om de bocht en dat was even slikken, lege schappen, onrust, gedoe met werk omdat het park dicht moest… dit was echt wel een stress volle maand… behalve het mooiste, dat we 22 maart de sleutel kregen van ons huisje, want wat eigenlijk nog maar toekomst muziek was kwam daar al redelijk snel de mededeling dat we gingen samenwonen.

– April
Heel deze maand heeft in het teken gestaan van klussen, inpakken, dingen regelen, werken tussendoor en daar stess van hebben, Het moment van verhuizen zelf samen met mijn maatjes een hoofdstuk afsluiten waarbij ik op 30 april voorgoed en voor de laatste keer de deur in Stellendam afsloot!

– Mei
Een nieuw hoofdstuk gestart, het klussen en verhuizen was zo goed als klaar. Trixy hebben we deze maand laten Steriliseren, ik begon met mijn Scentsy avontuur (wat inmiddels gestopt is) En we moesten onze draai een beetje vinden met elkaar en in het huis.

– Juni
Voor het eerst samen op vakantie (dit zou onze samenwoontest worden eigenlijk haha)naar Limburg waar we volop hebben genoten. Ik liet hier ook mijn eerste tattoo zetten.

– Juli
De maand waarin ik jarig was (en 33 werd) proefdagen ging draaien bij andere banen in de buurt en de uiteindelijke knoop door hakte om bij Locks te gaan werken na de zomervakantie.

– Augustus
Echt begonnen bij Locks, we hebben besloten om 2021 naar Engeland te gaan (dit staat op losse schroeven nu gezien de brexit en corona helaas) ik bezocht voor het eerst een wellness samen met J. omdat we een jaar samen zijn, dat was ook heerlijk en verder genoten we van de zomer…

– September
Ik ben begonnen met Oriflame, het werken bij Locks gaat steeds beter, we hebben het balkon voorzien van kunstgras dat ziet er echt heel leuk uit en verder was dit een rustige maand

– Oktober
We schaften onze muizenvriendjes aan en ik kocht mijn eerste auto en ging eens drastisch door mijn blond verzameling heen en hakte daar flink wat knopen door om te stoppen met de verzameling.

– November
Deze maand was eigenlijk heel rustig, gewoon werken en onze dagelijkse dingen doen niet heel veel bijzonders

– December
Dit is niet mijn favoriete maand en ik weet ook niet of dat ooit nog zal komen. Ik pakte het knutselen weer een beetje op, de corona maatregelen werden aangescherpt, ik versierde ons huisje voor het eerst voor kerst, ontving van Locks mijn eerste kerstpakket en helaas moesten we afscheid nemen van Plotte.

Nu ik dit typ is het 28 december 2020 en kijk ik aan de ene kant heel erg uit naar het nieuwe jaar, waarin ik een aantal doelen heb staan en ik hoop dat we een beetje uit die corona crisis zullen gaan komen, maar aan de andere kant ben ik ook bang dat het nooit meer normaal zal zijn zoals hiervoor.

Het is een mooi jaar geweest, met mooie hoogtepunten zoals zeker het samen wonen, mijn eerste autootje en een nieuwe baan die zeker bovenaan staan, maar ook zeker flinke diepte punten gezien mijn verleden, maar ook corona en de bijhorende maatregelen daarvan! Ik hoop dat we er 2021 met z`n allen voor gaan en er weer een mooi jaar van kunnen maken

Wat zijn jouw hoogtepunten van 2020?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *