Videoland serie tip – Lotte

Heerlijk is het om lekker even zonder na te denken een serie te kijken vind je niet? Het is natuurlijk even zoeken tussen alles wat er online op Videoland staat en zeker tussen al die kerstfilms (waar ik niks mee heb hihi) Toen zag J. dat Lotte online stond. Zelf kende ik deze niet maar hij wel.. en ik kan je vertellen, het is een aanrader!

Als je Lotte ook niet kent, ken je misschien de Amerikaanse versie Ugly Betty!? Deze had ik wel eens voorbij zien komen maar heb ik niet gezien (nog) Maar Lotte kun je hier een beetje mee vergelijken is mij verteld.

Dit is wat videoland zelf erover zegt
Lotte is een meisje van bescheiden komaf dat enorm haar best doet om carrière te maken. Ze is superintelligent, altijd positief en heeft veel gevoel voor humor. Alleen staat Lottes lelijke uiterlijk haar voortdurend in de weg…

En echt er komen zulke leuke stukjes in voorbij en de serie is uit 2006, dus het acteren en het gefilmde is wat oldscool, maar wel heel leuk na mijn mening.

Het zijn twee seizoenen, waarvan seizoen 1, 71 afleveringen heeft (let op aflevering 7 en 8 zijn omgedraaid) en seizoen 2 heeft 69 afleveringen.

Lijkt jou dit een leuke serie?

2 thoughts on “Videoland serie tip – Lotte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *