Fotodagboek – Vakantie, Afscheid en kerst! week 52 – 2020

Goedemorgen, het is maandag dus het is weer tijd om terug te blikken op mijn afgelopen week. Een week waarin ik onverwachts eerder vakantie kreeg, waarin we eigenlijk ook onverwachts afscheid namen van een dierbare en het natuurlijk kerst is geweest.

Maandag 21 december
Een nieuwe werkdag aangebroken, het weekend weer voorbij. Het lampje van mijn auto brandde weer humz… gelukkig word er volgende week even naar gekeken, ik was rond 17u klaar met werk, ook had ik nieuwe goodies binnen van Herbalife en ik kan je vertellen de chocolade shake is echt heerlijk en de repen zijn ook top! Verder niet echt wat gedaan, beetje serie gekeken en online rond gesnuffeld, J was super laat met werk dus we hebben apart gegeten.

Dinsdag 22 december
De dag begon heel saai eigenlijk, weinig werk door de kerst en corona. De combi is geen toppertje voor het bedrijf. Dus rond 15u was het eigenlijk al vakantie, want voor woensdag en donderdag was hetzelfde verhaal eigenlijk, dus neem nu maar alvast vrij..! Oke prima… vakantie it is πŸ˜€ toen ik thuis kwam stond dit dingetje in de hal, dus meegenomen naar boven en Trixy vond het wel wat. Nu staat het er wel maar vinden ze het eigenlijk best eng haha.. misschien iets voor iemand anders om te proberen πŸ˜‰ Verder weinig gedaan die dag.

Woensdag 23 december
Vrij, tja en dan is de bedoeling om lekker uit te slapen, dit lukte niet helemaal maar goed.. Ik kijk lekker wat vlogs terug want het weer is ook een beetje om te huilen zeg maar! Tussendoor komt J. zijn kerstcadeautje binnen πŸ˜‰ super leuk.. Ik kan mezelf van de bank hijsen om aan te kleden en zo en ga nog even wat huishouden doen hihi een heel chill dagje.

Donderdag 24 december
De dag voor kerst, hier niet heel bijzonder. J. is gewoon werken en ik ben ook al weer vroeg wakker, we beginnen met vlogs en een shake! Het zonnetje probeert een beetje door te komen. En dan kruip ik achter de laptop lekker even wat bloggen, deze flow heb ik weer aardig te pakken gelukkig. De katten vinden het ook maar al te gezellig dat het vrouwtje heel de dag thuis is hihi

Vrijdag 25 december
1ste kerstdag, we slapen lekker uit en daarna maken we weer eens even een leuke foto van ons samen. We ontbijten gezellig dat vind ik altijd wel heel leuk zeker met kerst. Lekker mini croissantjes en een eitje, broodjes uit de oven heerlijk hoor. In de middag gaan we naar J. zijn ouders en daar gaan we gezellig gourmetten. Rond 21:30 zijn we weer thuis, kijken nog wat youtube en dan lekker naar bed.

Zaterdag 26 december
2de kerstdag, deze begint helaas aan alle kant ruk. Ik was al vanaf 3:30 bezig met gigantische hoofdpijn en toen dat eindelijk een beetje leek te zakken had ik mijn moeder aan de lijn, dat ze met Plotte (een beetje mijn hondje die bij hun woonde) naar de dierenarts ging omdat het beestje gewoon op was πŸ™ ze viel steeds, ze was al doof en blind en liet haar behoeftes overal lopen.. nee ze was gewoon op πŸ™ dus rond 11u is ze overleden.. ze is wel ruim 17jaar geworden dus we hebben haar wel een goed leven gegeven. Mijn ouders kwamen rond de middag naar ons, maar ondanks dat zwarte randje hebben we het nog wel gezellig gehad en was mijn hoofdpijn ook redelijk gezakt..

Zondag 25 december
Rust, we slapen wat uit, ruimen wat op, kijken wat tv en halen even boodschappen. Daarna doen we beide even apart van elkaar lekker ons ding… J. kruipt achter zijn pc en ik achter mijn laptop. We eten savonds lekker samen en kijken een serie…

We zijn beide vrij deze week, waarin alleen vandaag voor J. wat op de planning staat en het donderdag natuurlijk de jaarwisseling is en we willen deze week de gang opnieuw aanpakken (hier later meer over)

Heb jij ook vakantie of moet je gewoon werken?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *