DIY tuinhuis van Wish deel 1

Bij Paagman zag ik hele leuke DIY huisjes etc. liggen maar best wel prijzig na mijn mening. Via mijn moeder hoorde ik dat deze ook via WISH te bestellen zijn dus ik ben gaan zoeken en heb er 1 gevonden. Ik heb deze inmiddels binnen en ben er aan begonnen, vandaag deel ik het eerste deel met je en mijn mening over dit tuin huisje!

Het duurde even, maar eindelijk was het binnen. Een beetje gefrommeld in de brievenbus maar ach dat maakt op zich niet zoveel uit.

Helaas kwam ik erachter dat de beschrijving bij deze in het chinees was, dus daar baalde ik wel even van. Gelukkig kon ik de Engelse versie van mijn moeder lenen dat is net wat makkelijker haha.

Alles zit er bij aan hout, papier, karton, een potje verf met kwast. Het enige wat je zelf echt nodig hebt is houtlijm en goede hobbylijm, schaar, liniaal, potlood en een tangetje.

Alles staat beschreven hoe het moet, soms moet ik wel even een paar keer goed kijken en lezen hoe het in elkaar steekt, maar tot nu toe lukt het aardig. Al het houtwerk zit in elkaar en ik ben nu begonnen aan de bloemen, maar dit valt nog niet mee. Het is een priegelwerk en daar moet je wel echt geduld voor hebben en dat is het bij mij ook een beetje, ik moet er wel echt zin in hebben om dit te kunnen doen.

Dus voor nu heb ik dit af, wat bloemetjes die nog niet op de foto staan, maar ik ben dus nu daar mee bezig. Zodra ik weer een deel af heb of helemaal dan laat ik dit natuurlijk aan jullie zien 🙂

Wat vind jij leuk om te doen om te ontspannen?

2 thoughts on “DIY tuinhuis van Wish deel 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *