Fotodagboek week 51 – 2020

Zo het is weer eens tijd voor een nieuw fotodagboek, waarin ik terug kijk op mijn afgelopen week. Dit is al even geleden hihi! Ik zit erover te denken om in mijn kerstvakantie te ploggen, maar ik weet niet of dat wel haalbaar is gezien de huidige situatie en we toch niet echt wat kunnen gaan doen. Maar voor nu maar eens kijken naar afgelopen week!

Maandag 14 december
Vandaag een werkdag, op maandag is het altijd wel druk en dat was vandaag niet anders. Voorbereiden op wat er morgen staat te gebeuren. Het was ook de laatste dag om te bestellen uit brochure 17 van Oriflame. Toen ik thuis kwam heeft J. lekker surinaamse bami gemaakt, heerlijk hoor!

Dinsdag 15 december
Werken vandaag, vandaag komt er een hele grote zending uit Turkije daarvoor moesten we snel nog even 7000 plantjes in hoezen en een prijsje erop doen pfoei dat was even doorwerken, maar het is gelukt. Rond 15:30 kwam de zending en daarna was het een kwestie van verstand op 0 en gas! Ik ging om 18:15 doodversleten naar huis.. maar wel leuk om dit zo eens mee te maken.

Woensdag 16 december
Vandaag weer verder, overal in de schuur staan karren, karren en karren vol met plantjes (21000 om bijna precies te zijn haha) alles moet een officieel paspoort krijgen dus met 2 machines word er flink gecodeerd. Daarnaast ligt natuurlijk ook nog een deel van het gewone werk wat gedaan moet worden.. We kregen nog een lekker gebakje ook… hihi we worden daar wat verwend zeg met gebak 🙂

Donderdag 17 december
We hebben flink wat werk verzet afgelopen dagen en vandaag mochten er mixen voor de verkoop gemaakt worden, dus daar ben ik samen met een collega hard mee aan de slag gegaan terwijl de scholieren die vrij zijn van school aan het coderen en lossen van de karren zijn.

vrijdag 18 december
Vandaag was het einde op het werk, ik mocht samen met de leidinggevende de laatste kar coderen en dan is alles gefikst… heerlijk haha! Ook de nieuwe brochure van Oriflame kwam tussendoor live 🙂 (check hem hier) en verder een rustige middag gewerkt. Ik ben op vrijdag rond 15:00 uur klaar dus eenmaal thuis lekker even achter de laptop gekropen, wat opgeruimd en gewacht op J. We kijken in de avond samen gezellig een serie en verder lekker rustig even bijkomen…

zaterdag 19 december
Vandaag wilde ik lekker even een dag thuis (daar waren de katten het mee eens), dus als ik wakker ben kruip ik even achter de laptop, daarna even opfrissen en gaan we boodschappen doen. Eenmaal thuis doen we even wat huishouden, kijken we een serie tussendoor haha (niet verslaafd hoor) doe ik mijn nagels. We eten lekker pasta carbonara! En in de avond pak ik even een oude hobby op, kleuren en onder het genot van wat vlogs van Liefs Lotte en J. aan het gamen is is dat een heerlijke avond!

zondag 20 december
Ik had nieuwe goodies van Herbalife gehad, ben heel benieuwd de shake is erg lekker… Verder helaas rot geslapen, heel de nacht misselijk geweest, rond 8:45 bel ik even snel want ik had een kerstcadeau besteld voor J. maar dat is niet helemaal goed gegaan dus dat moest ik snel even fixen. In de middag gaan we richting een verjaardag waar we ook gezellig blijven eten. En dan een beetje op tijd naar huis gezien er morgen weer gewerkt moet worden.

Zoals je ziet stond deze week flink in het teken van een drukke werkweek, ik was ook versleten aan het eind dat hakt er wel even goed in zo. Deze week moet ik als het goed is gewoon werken, vrijdag/zaterdag is het natuurlijk kerst en daarna hebben we samen een weekje vrij gezellig!

Hoe was jouw afgelopen week?

13 thoughts on “Fotodagboek week 51 – 2020

  1. Leuk om zo een inkijkje in je dagelijkse leven te krijgen! Mijn week was ook erg hectisch omdat dit de drukste tijd van het jaar voor ons is. Ik werk trouwens op een assurantiekantoor, dus was ook blij dat het weekend was, even bijtanken.

    1. ja leuk he, een hoop werk maar echt erg leuk. Ja de kleuren nu komt omdat we een mega zending uit turkije hebben gehad en daar is de temp. natuurlijk beter dus de kleuren ook feller

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *