Nog 2 dagen…

Over twee dagen is het zover, dan sluit de huidige brochure… Je hebt dus nog even om jezelf of een ander een mooi cadeau te bezorgen want zeg nou zelf, met de situatie waar we nu in zitten verdiend iedereen wel iets moois om een beetje te worden opgevrolijkt toch?

Je kan de brochure hier nog doorbladeren, wil je nog een bestelling doorgeven dat kan tot vanavond 20u, maar je kan uiteraard ook zelf een bestelling plaatsen zolang de brochure loopt.

https://nl.oriflame.com/ecatalogue/Oriflame_by_patricia

Ps, als je via mij besteld voor morgenavond 20u, dan krijg je er nog een leuke verrassing bij, gewoon omdat je het verdiend!

Wie zou jij een nog een leuk kleinigheidje gunnen?

26 thoughts on “Nog 2 dagen…

  1. Hier is iedereen goed verwend met Sinterklaas, dus de kerst slaan wij over qua cadeaus. Grappig om te zien hoe Oriflame dit jaar zo bekend is geworden, tenminste ik had er hiervoor nooit over gehoord.

  2. je moet altijd iedereen verwennen met kerstmis vind ik. Maar op geen van de lijstjes die mij bereikten, stonden deze producten….sorry…

  3. Giordani Gold, dat klinkt wel heel goed. Ik heb even in de brochure gekeken en ik zie allerlei merken die ik zelf eigenlijk nog niet ken? Van Oriflame heb ik weleens gehoord (waarschijnlijk via jou?), maar op de een of andere manier verdwijnt het van mijn blikveld. Qua cadeautjes was ik gelukkig net op tijd voor de lockdown. Ik verzamel het hele jaar door het een en ander. Helaas moest ik rond Sinterklaas (omdat we wat voor een klasgenootje van mijn dochtertje moesten kopen en er perse een bon bij moest zijn – don’t ask) wel de winkels in, maar toen was ik meteen gelezen. Online is nu het nieuwe offline…

    1. ja het is een super mooi merk, als je vragen hebt ofzo mag je mij altijd een mailtje sturen hoor geen probleem. Ja ik hou ook niet van die drukte in de winkels hoor het is soms dat ik er ff tussenuit wil even action enzo maar echt lekker shoppen is er niet bij en nu zeker niet meer natuurlijk

  4. Heb je een bepaalde routine in het bloggen gecombineerd met je offline leven? (bepaalde upload dagen, bepaalde dagen dat je echt voor je blog gaat zitten?) Meestal blog ik als ik vrij ben of vlak voor mijn werk. Ik heb geen vaste dagen. Dit omdat ik het niet goed kan timen met mn kleine, werk, en social life.

    1. Ik probeer zaterdag of zondag te zitten voor mijn blog. Mijn weighloss update maak ik op donderdagavond en die vul ik vrijdagochtend vaak aan. Echt een vast ritme heb ik ook nog niet hoor vaste dagen, maar zo loopt het nu een beetje dat is echt zoeken naar wanneer je tijd en inspiratie hebt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *