Mijn eerste auto!

Als je mij op social media volgt, dan heb je het al voorbij zien komen. 2 maanden geleden kocht ik mijn eerste eigen autootje, via marktplaats (op facebook) kwam ik deze tegen…

Ik haalde in 2009 mijn rijbewijs en dat was al een hele prestatie haha, sindsdien wilde ik eigenlijk al een eigen autootje maar door omstandigheden is dit nooit gelukt. Maar tegenwoordig is het allemaal anders en nu mijn de hulp van vriendlief en de zekerheid van een fulltime inkomen heb ik de mogelijkheid gehad om dit mooie wagentje te kunnen kopen!

Een Opel Corsa C is het geworden, via marktplaats van facebook ben ik deze tegengekomen. Hij stond in Oud-Beijerland en na een proefritje en het 1 en ander te hebben nagekeken heb ik mijn eigen hurby aangeschaft. En nog steeds ben ik elke dag blij en dankbaar dat ik dit heb kunnen doen. Zeker nu met de wintermaanden richting werk en omdat hij wat zuiniger is dan J zijn auto gaan we er mee naar mijn ouders en is het gewoon een leuk autootje voor rond de deur. Een echt boodschappen waggie hihi!

Ik hoop dat ik er nog wel een paar jaar plezier van mag hebben

Heb jij een eigen auto?

2 thoughts on “Mijn eerste auto!

 1. Ziet er leuk uit.
  Mooie kleur.
  Veel plezier met deze auto maar gezien je enthousiaste blog, kan dat niet missen.
  ik heb er intussen al een paar versleten.
  De voorlaatste was echt versleten na zo’n 375.000 km.
  Doe het nu rustiger aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *