Kerst in huis 2020

Het is inmiddels weer December en sinterklaas is het land uit, dus het is weer tijd voor de kerst decoratie.. Afgelopen weekend hebben wij het huis versierd en vandaag deel ik resultaat met jullie.

Eigenlijk heb ik nooit zin in deze tijd en in het versieren want het kwam altijd neer op gedoe (laten we het daar maar op houden) Vorig jaar versierde ik voor het eerst mijn huis in Stellendam alleen maar ook dat vond ik eigenlijk niks… Dit jaar is voor het eerst ons huisje van J en mij aan de beurt en met lood in mijn schoenen toch de zondag na sinterklaas de spulletjes die er waren naar boven gehaald. J heeft de boom in elkaar gezet, de lampjes erin gedaan en daarna was de mededeling, versier jij maar verder, ik ga wel eten maken… Uhm oke dat is nieuw?? Ik wilde geen hysterie meer in huis en zonder ruzie of gedoe dus ik ging op mijn gemak beginnen en ik was binnen 2 uur klaar (inclusief de boom) i.p.v. 3 volle dagen tegen rotzooi aankijken en kijken waar alles moet komen… Heel fijn, rust en toch de kerst in huis!

Kijk lekker mee naar onze decoratie

Onze 1ste speciale kerstbal (2019)
Onze speciale kerstbal voor dit jaar (2020)

Heb jij de kerst al in huis gehaald?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *