Persoonlijke update, hoe gaat het?

Zo, na maanden zit ik hier weer aan mijn blog. Want dat heeft 2 maanden eigenlijk stil gelegen. Hoe gaat het nu en wat zijn een beetje de plannen? Ik neem je vandaag weer even mee in een kijkje in mijn hoofd hihi…

Ja ja, 2 maanden lang niet geblogd, dat klinkt niet heel veel maar het voelde wel zo. Elke keer als ik wilde starten dan blokte er iets of wist ik gewoon niet wat ik moest vertellen. En ineens is het gevoel er weer, ik heb zelfs op het punt gestaan te stoppen met bloggen, want ja waarom zou je iets aanhouden als je er toch niks mee doet toch? Maar bij twijfel niet doen is mij altijd geleerd 😉 dus gelukkig maar haha.

Hoe gaat het?
Ik moet zeggen het gaat goed, ik heb natuurlijk wel eens slechte dagen, nachten waar ik niet doorheen kom, maar over het algemeen zijn die er steeds minder moet ik eerlijk zeggen. De rust van thuis, de rust van een vaste fulltime baan en dan automatisch het financiële gedeelte dat is toch wel heel waardevol.
In de relatie gaat het ook goed en hoewel we (net als ieder koppel wel denk ik) af en toe elkaar niet helemaal begrijpen gaat het super goed samen. We wonen haast een half jaar samen nu en dat gaat top! Ook ben ik weer begonnen met gezonder leven, want ik merk wel als de rest op rolletjes loopt dat dat ook een stukje is wat net iets makkelijker gaat en de steun die ik krijg is ook erg fijn. En verder ja leven we ons leventje zo op het gemak, werken we beide door de weeks fulltime en in het weekend proberen we gezellig samen er op uit te gaan, heel fijn dat dit ook nu gewoon kan zonder zorgen…

En verder?
Ja verder is de planning zo door te gaan 😉 En zoals jullie misschien wel weten ben ik consulente bij Scentsy, maar sinds kort ook bij Oriflame dus ook daar heb ik het druk mee, maar dat is leuk om te doen en op hobby basis. En daarnaast wil ik het bloggen weer gaan oppakken. Wel wil ik de stress loslaten van vaste onderwerpen, vaste dagen etc. want dat nekte mij de vorige keer weer. Ik kan niet beloven elke dag of om de dag iets online te zetten, voor nu doe ik het echt even wanneer ik er zin in heb en als ik iets leuks te vertellen heb. Eens kijken of die methode de druk er een beetje af haalt elke dag iets online te hoeven zetten.

Hoe gaat het met jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *