Terugblik op onze vakantie 2020

Op 9 maart maakte ik bekend dat we onze eerste vakantie samen hadden geboekt. Het was de bedoeling om tijdens deze vakantie te kijken of we konden samenwonen haha, dat liep iets anders, maar des al niet te min hebben we een top vakantie gehad en het leek mij alsnog leuk om even met jullie terug te blikken.

We zijn van 12 t/m 19 juni een weekje weg geweest naar het Limburgse Brunssummerheide van europarcs.

Dag 1 – Vrijdag
Na ruim 2.5u rijden zijn we aangekomen bij onze vakantie bestemming voor deze week, Brunsummerheide heerlijk genieten, even weg van alles (dat is al jaren geleden)
Het huisje en het uitzicht is super mooi, hier gaan we ons wel vermaken komende week

Dag 2 – Zaterdag
De Gaiazoo wat een leuk park zeg. Niet te groot en nu gelukkig niet druk en alles ziet er top uit daar. We hebben een super leuke dag gehad 🥰 Daarna nog eventjes wat boodschappies gedaan. Zo lekker eten en dan genieten van de avond met een hapje en een drankje en een spelletje yahtzee

Dag 3 – Zondag
Vandaag dagje scooter rijden wat we spontaan hebben besloten, omdat we op deze dag eigenlijk niks op de planning hadden staan..
4 uur onderweg maar dan heb je ook wat en zeker de moeite waard. Mooi monumentaal stukje grond voor de strijders die voor onze vrijheid zijn gestorven. En een schitterend stukje landschap van het prachtige Limburg.

Dag 4 – Maandag
Vandaag gezellig een dagje shoppen in Roermond designer outlet en man wat een prijzen kom je tegen haha dat je denkt is dit sale?? mezelf een paar mooie sneakers cadeau gedaan. Daarna nog even een klein stukje Duitsland in voor de DM, Kick en Tedi, maar daar doe je voor je plezier geen shop tripje hoor met de verplichte mondkapjes, Naja vanavond lekker een chill avondje bij het huisje

Dag 5 – Dinsdag
Vandaag samen het blotenvoetenpad doorlopen, 4km op blote voeten, over stenen, modder, door en over water… een hele ervaring, erg leuk! Helaas was ik wel de l*l met 4 flink grote muggenbulten die behoorlijk pijnlijk waren.

Dag 6 – Woensdag
Vandaag 10 maanden samen met m’n schatje ❤ heerlijk dagje Maastricht gehad vandaag, prachtig weer, lekker gewandeld. Daarna gezellig gegeten op het plein daar. daarna weer in het huisje, even ontspannen, m’n nagels doen muggenbulten verzorgen 😵🤣 en genieten van de avond…

Dag 7 – Donderdag
Vandaag de laatste volle dag hier 🙁 vanmorgen eerst mijn tatoeage laten zetten 🥰 en daarna zijn we naar het drielandenpunt gereden, helaas was de toren dicht. Daarna even gegeten en hebben we nog de gemeente grotten in Valkenburg bezocht, hier was ik 2,5jr terug ook met de kerstmarkt, niet echt te herkennen 😉 daar hebben we lekker gegeten en dan maar alvast het grootste deel opruimen en weer inpakken.

Op vrijdag was het eigenlijk gewoon alles in de auto laden, het huisje weer netjes achterlaten en naar huis gereden. We zijn nog even langs familie gereden en al met al daarna geen foto`s meer gemaakt

Het was zoals ik al zei een top vakantie, deze vakantie heeft op vele manieren mijn ogen wel geopend en het was al jaren geleden dat ik zo`n chill vakantie heb gehad en dat voelde goed, weer lekker opgeladen voor nu!

Ben jij weleens in Limburg geweest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *