Mijn eerste tatoeage

Al jaren had ik een bepaald plaatje in mijn pinterest lijstje staan van een tatoeage. Deze tatoeage staat voor mij vooral voor vrijheid en loslaten en ik zou hem laten zetten als de tijd daar rijp voor was. Op vakantie 18 juni voelde het goed en ben ik samen met J. naar Royal Ink gegaan in Brunssum en heb ik hem laten zetten!

18 juni, de tattoo die ik al jaren opgeslagen had staan is een feit.
– de tattoo die verteld dat het goed is
– de tattoo die zegt, alles komt goed
– de tattoo die spreekt voor een leven zonder gedoe, onzekerheid, angst, schuldgevoel of constante kritiek
– de tattoo die voelt dat het leven nu op zijn plek is.

Deze vakantie heeft op veel manieren mijn ogen geopend, je mag doen wat je wilt, wanneer je wilt, hoe je het wilt, het is ook goed zoals ik het wil ❤ mede dankzij de ‘ondersteuning’ (zoals hij het zelf altijd zegt) van mijn liefste voel ik me na jaren weer vrij om te kiezen voor mezelf ❤.

Ik heb hem laten zetten door Vincent en het is dus mijn eerste, het deed wel pijn omdat het op die plek behoorlijk gevoelig is, maar dat is wel de plaats waar ik hem specifiek wilde. Ik ben er nog elke dag super blij mee, hij is mooi genezen (nu nog een beetje vervellende)

Of er nog meer tatoeages komen weet ik niet, wie weet!

Heb jij een tatoeage?

2 thoughts on “Mijn eerste tatoeage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *