Even bijkletsen

Bijna 2 maanden geleden kwam de laatste blogpost online, het gedoe rond corona, de regels, het thuis zitten etc. heeft me even niet in de koude kleren gezeten. Vandaag klets ik jullie een beetje bij met hoe het nu gaat.

Persoonlijk
Het gaat redelijk moet ik zeggen, er is veel gedoe rondom werk en dat is ook de grootste reden waardoor ik eigenlijk niks uit mijn handen krijg, het zit 24/7 in mijn hoofd en die draait dus overuren. Ik wil heel graag het bloggen weer oppakken en verder met Scentsy, maar op 1 of andere manier krijg ik het gewoon niet helemaal op een rijtje, ook het huishouden zou even een ritme moeten krijgen, maar dat soort dingen staan allemaal een beetje on hold lijkt het. Maar daar wil ik wel verandering in brengen, gister kreeg ik ineens de behoefte om weer te bloggen dus tada hier is poging 1 hihi we gaan er weer voor.

De liefde
Ik ben natuurlijk officieel verhuist en deze maand wonen we 2 maanden samen en ik moet zeggen, het gaat heel erg goed. We hebben natuurlijk wel eens een woordenwisseling of iets, maar dat is gezond zeggen we maar haha. We zijn vorige maand een weekje samen op vakantie geweest (wat eigenlijk de samenwoon test had moeten zijn hihi) en dat was echt een top vakantie. Als je mij op instagram volgt heb je een beetje kunnen meegenieten. (misschien maak ik hier ook nog wel een kort overzichtje deze week) Maar verder in de liefde gaat het dus helemaal goed, ik heb geen klagen.

haha met mondkapjes winkelen in duitsland 😉

Werk
Het werk, ja dat is een beetje een ander verhaal, er zijn best wel veel dingen gaande waarbij ik met corona veel thuis zat, kwam daarna het werk op het park weer een beetje op gang en waar je dan vanuit gaat dat je weer 5 dagen kan gaan werken, gaan ze ineens zitten hameren op contracturen, dus werk ik nog 2 a 2,5 dag en dan is het klaar voor die week. Ja dat zijn natuurlijk geen afspraken en eerlijk is het ook niet, dus we zijn hard opzoek naar ander werk, zodat daar de rust in komt en ik weet van mezelf, als het werk goed zit en ik financieel mij geen zorgen hoef te maken komt de rest ook weer op gang.

De rest
En verder gaat het gewoon eigenlijk wel goed, de katten gaan goed, het samenwonen gaat top, ik voel me meer en meer weer mezelf worden, op mijn plek ben ik hier in ieder geval zeker. Het huisje is ook zo goed als af, op het kantoor na! Ik ga het wat gezonder leven ook weer oppakken, want ook daar moet weer even goed opgelet gaan worden met het oog op de toekomst. Al met al ga ik weer proberen er wat van te maken en tijd te maken voor de dingen die ik leuk en belangrijk vind.

Vertel eens hoe gaat het met jullie?

2 thoughts on “Even bijkletsen

  1. Hey Patric.
    Weer een leuk stuk wat ik heb gelezen. Tja csu moet je zo nel mogenlijk de deur wijzen. Zijn smerige galbakken. Heb hele vervelende verhalen gehoord. En bij ons op het werk loopt het ook niet lekker met ze.
    Wens je heel veel goeds toe. Groetjes jolanda langendoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *