Fotodagboek 15-2020

En dan is er weer een week voorbij zeg, jeetje! Afgelopen week heb ik eigenlijk niet heel veel gedaan. Het thuis zitten en het gedoe rond corona en het werken breekt me een beetje op merk ik. Trixy moest terug voor haar hechtingen, ik begon met Scentsy en verder rommelde ik maar wat in huis..

Maandag 11 mei
De dag begonnen met een Complete shake, ik hoorde een brommend geluid haha kijk je van je balkon is er een file gaande, we kochten afgelopen weekend een rekje voor J. zijn kruiden en die werd door schoonpaps even opgehangen… zo leuk toch

Dinsdag 12 mei
Vandaag kwam mijn starters set binnen van Scentsy, eindelijk echt beginnen en de producten zelf ook in handen hebben! En terwijl ik dat allemaal lekker ontdek, zit J. ook lekker te knutselen hihi. Zoals je ziet hebben de katten ook een luie dag!
https://www.facebook.com/groups/scentsbypatricia/

Woensdag 13 mei
Met Trixy vandaag naar de dierenarts om de hechtingen eruit te halen halen. Ze was maar al te blij dat het pakje af mocht en ze weer vrij kan bewegen.

Donderdag 14 mei
Zo balen, ik liet de deksel van mijn blond pot vallen pfff. De start van het logeerkratje is een feit, je kan hiermee de Scentsy producten zelf gratis proberen voor drie dagen. Ik maakte weer eens lekker banaan/ei pannenkoekjes met wat aardbeitjes erbij.. heerlijk

Vrijdag 15 mei
Vandaag aan het werk weer in zeeland op De Banjaard… 4 huizen te gaan, maar het was goed te doen hoor! Eenmaal thuis is er lekker eten gemaakt en kruip ik daarna lekker op de bank met deze tut.

Zaterdag 16 mei
Eerst even wat boodschappen doen, ik ging voor het eerst naar de oriental winkel, man man wat een zaak zeg alles loopt door elkaar heen, nee niks voor mij! Ik verdiepte mij nog even in wat Scentsy producten uit de catalogus en daarna kregen we visite van een vriend van J. Die bleef lekker eten en hebben gezellig gekletst en na geborreld..

Zondag 17 mei
Eindelijk weer een keer uitgeslapen, dat was lang geleden dat dat lukte! Trixy volgt mij overal en zit zo om een hoekje te kijken als ik mezelf klaarmaak haha. Even een begin maken aan de was! Daarna gezellig samen brunchen. Nog even langs de Action en belanden bij de schoonfamilie, daar meegegeten en s avonds thuis nog even wat sollicitaties de deur uit gedaan. Heerlijk weekendje zo achter de rug.

Deze week staan er zoals het er nu voor staat 4 dagen werk op de planning, heerlijk weer maar het zal wel weer even wennen worden. Gaan we een andere koelkast halen en verder staat er geloof ik nog niet echt iets op de planning om te doen, maar met de start van het werk is dat niet zo heel erg hihi. Geniet van je week!

Ben jij al een beetje normaal aan het werk ondanks de corona?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *