Welkom bij Scentsy

De laatste tijden ben ik echt bezig om overal lekker te laten ruiken, want zeg nou eerlijk hoe een omgeving ruikt als je ergens binnen komt is toch wel belangrijk. Een bepaalde sfeer kan erdoor bepaald worden na mijn mening. Nu heb ik de unieke kans gekregen om aan de slag te mogen met het mooie merk Scentsy en ik neem jullie vandaag een beetje mee in deze wereld.

Ik heb deze prachtige startset mogen ontvangen en daar ben ik super blij mee en ik hoop dat ik met de rest jullie ook enthousiast kan maken.

Bij Scentsy kan je wegsmelten bij allerlei heerlijk geuren, prachtige waxbranders en nog veel meer. Ik zou het super tof vinden als je lid zou worden van mijn facebook groep, ik houd jou hier op de hoogte van alle nieuwe items, toffe acties en ook kun jij zelf aan de slag als consulente! Ik zou zeggen, kijk lekker rond hier op de pagina of in mijn shop en mochten er vragen zijn, stel ze gerust https://www.facebook.com/groups/scentsbypatricia/

Uiteraard ben je ook vrij om zelf te shoppen in de winkel, als je hierboven in de menubalk op Scentsy Shop klikt dan ga je er gelijk heen en kun je helemaal je eigen gang gaan. Er is van alles te vinden voor ieder wat wils, prachtige warmers bijvoorbeeld van Disney, speciaal voor kinderen of voor man of vrouw met bijhorende geuren, handzeep, items tegen huisdiergeuren, hele mooie miniwarmers, geuren voor in de auto of je kledingkast noem maar op!

Ik zou zeggen, wacht niet langer en laat je verleiden door de mooie wereld van Scentsy.

Mocht je zelf interesse hebben in items, vragen hebben of zelf aan de slag zou willen als consulente bij Scentsy, stuur mij dan even een berichtje via facebook of via info@patriciakleijn.nl en dan komen we daar zeker samen uit.

Ben jij al bekent met Scentsy?

One thought on “Welkom bij Scentsy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *