Fotodagboek 14-2020

Er is weer een nieuwe week van start gegaan, dus eens even terug kijken hoe de afgelopen week was. Trixy moest voor controle, ik lakte mijn nagels weer een keer en heb nog aardig wat dozen weggewerkt!

Maandag 4 mei
Terwijl J. thuis is moet ik gewoon werken ik ga weer met twee collega`s richting de Banjaard in Kamperland (zeeland) waar we ons wel vermaken. J. gaat met Trixy op controle en alles gaat goed, ze mag alleen het pakje nog niet uit. En sàvonds eten we een broodje hamburger!

Dinsdag 5 mei
Voor mij vrij tot vrijdag, eigenlijk heb ik vandaag niet zoveel gedaan. Een beetje de dagelijkse dingetjes opgeruimd en achter de laptop gezeten

Woensdag 6 mei
Vandaag heb ik mijn nagels weer eens gelakt en ook vandaag rommel ik wat in huis, stofzuigen, dweilen, kattenbak noem maar op en pak ik nog twee dozen uit! Tijger geniet overduidelijk tussendoor van het zonnetje hihi.

Donderdag 7 mei
Deze dag stond in teken van even wat boodschappen doen, J. ging met de scooter naar het werk zodat ik met de auto op pad mocht. Kattengrind halen, even wat boodschappen bij de Dirk en Action en zo. Ook kocht ik even een plantje voor de moeders voor zondag. Daarna ga ik ana de slag met twee interieur dozen nog van mij en maak het dressoir even gezellig en de plankjes erboven (dit schuift vast allemaal nog een keer haha) En als J. thuis is maken we lekker pasta carbonada

Vrijdag 8 mei
Een werkdag voor mij, dus om 7:45u ga ik op pad en weer samen met twee collega`s op naar zeeland. We waren lekker optijd klaar, ik was rond 16:30 thuis het was onderweg flink druk maar goed dat is niet zo erg.

Zaterdag 9 mei
Moederdag in Goedereede, eerst halen we even wakker worden en ontbijten waarbij deze tut haast een uur op schoot heeft genoten van de buitenlucht hihi. Daarna boodschappen doen en dan op weg naar mijn moeder. We gingen met de pond omdat het de andere kant erg druk was.

Zondag 10 mei
Moederdag bij schoonmams, J. had pastasalade gemaakt en hij wast nog even de auto en dan richting Poeldijk, daar gegeten en toen zat het weekend er weer op.

Deze week moet ik werken, met Trixy naar de dierenarts om de hechtingen eruit te gaan halen dus ik ben heel benieuwd, verder pak ik denk ik nog wat dozen uit, komt er visite zaterdag en zijn we zondag 9 maanden samen 🙂

Hoe was jou afgelopen week?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *