NOTD Catrice 95

Het is een tijd geleden dat ik een nagellak kleurtje online zetten hihi, maar ik heb pas geleden een nieuw lakje gekocht en deze wilde ik zeker even met je delen, want deze is zeker wel de moeite waard!

Catrice 95 You Keep Me Brave

Het is een heel mooi koraal roze kleurtje, zeker goed geschikt voor de lente en de zomer ik houd echt wel van deze kleur! Het lakje zelf, in het begin had ik even twijfels omdat hij heel stroperig lakte, niet mooi geheel, maar met een tweede (wel noodzakelijke) laag dekt hij wel mooi.

Dit zegt catrice zelf over het lakje
Blijft tot wel 7 dagen zitten – zonder top coat! De innovatieve nagellak formule, verkrijgbaar in 36 prachtige kleuren, verzekert je van een perfecte gel glans en maximale houdbaarheid. De nagellakken hebben een hoogglans finish door het gebruik van de GLOSS SEAL’RTM technologie. Het nieuwe professionele kwastje maakt aanbrengen eenvoudig en precies. De ICONails Gel nagellakken zijn verrijkt met açai olie die een verzorgende werking hebben voor je natuurlijke nagels bij het aanbrengen van een intensieve kleur – Kleur & Verzorging op z’n best! Açai olie is bekend vanwege zijn voedende, vochtinbrengende en herstellende effect en zorgt voor een hoogglans finish. De exclusieve verpakking is bijzonder praktisch: de dunne, ronde dop met professioneel kwastje maakt aanbrengen eenvoudig en precies. Het zorgt bovendien voor de juiste dosering, zonder strepen. Voor een perfecte manicure, breng twee lagen van de hoog gepigmenteerde textuur aan op de nagels. Dit zorgt voor de gewenste kleurintensiviteit.

Nou tot 7 dagen houd hij het bij mij niet, maar dat komt misschien omdat ik in de schoonmaak werk en dat is natuurlijk zoeizo niet best voor je nagels. Ik gebruik wel altijd een top coat, want dan vind ik de lak er net wat mooier en voller uit zien als zonder en het blijft dan net wat langer zitten.

Het is voor mij zeker een lakje wat ik vaker zal dragen zeker met mooi weer en ik vind het dan ook een echte aanrader.

De prijs van de nagellak is €2,99 en zit in het vaste assortiment van Catrice en je kunt hem dus kopen bij alle winkels die dit merk verkopen. Dus nog lekker budget vriendelijk ook!

Wat vind jij van dit kleurtje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *