Mijn favoriete youtubers van dit moment!

Ik vind het heerlijk om lekker op de bank of in bed youtube te kijken en dat met name vooral vlogs en clean with me video`s. Ik ben lid van 50 kanalen, maar kijk ze lang niet allemaal, hierin heb ik natuurlijk mijn favorieten en het leek me leuk deze eens met jullie te delen, misschien zit er wel een nieuwe voor jou bij 🙂

1. Alboe (kim jacobs vlogs) klik hier
En dan met name de weekvlogs van Kim vind ik erg leuk om te zien, verder van alboe is het niet echt mijn genre denk ik op het vlak van kinderen, maar haar dagelijks leven vind ik wel leuk om te volgen.

2. Elise Joanne klik hier
Ook Elise volg ik voornamelijk voor haar weekvlogs, zelf ben ik geen fan van kledingshoplogs ofzo en aan dingen van kinderen heb ik niet zo veel gezien ik zelf geen kids heb, maar ik vind het wel leuk om haar dagelijkse bezigheid te zien in het algemeen.

3. How Jen does it klik hier
Dit is een echt huishoud kanaal, de dagelijkse routines, periodieke onderhouden. En hoewel ik soms denk dat ze in een schoon huis schoonmaakt vind ik het wel leuk om te zien en haal er dan ook wel inspiratie uit!

4. Lotte loves beauty klik hier
Ook Lotte volg ik al jaren, maar ook vooral voor haar vlogs. Ze maakt uiteraard ook andere video`s over beauty, shoplogs, storys etc. maar deze kijk ik alleen als ze echt mijn interesse wekken. Ik kijk zoeizo altijd haar weekvlogs en zeker nu ze gaat verhuizen vind ik het heel leuk om te zien hoe ze gegroeid is in al die jaren

5. My great challenge klik hier
Dit vind ik een heerlijk kanaal, een vrouwtje in America die ook daadwerkelijk laat zien dat ze iets schoonmaakt en dat dingen ook echt gewoon vies zijn over verwaarloost. Ze komt van ver want ik volg haar ook al jaren en leuk om te zien dat ze met verschillende systemen toch steeds verder komt in haar huis.

6. Optima Vita klik hier
Ik kijk van Optima Vita ook vooral haar weekvlogs, ik heb een tijdje ook haar home workouts gedaan, maar dit is al een tijd geleden, misschien moet ik ze maar weer eens oppakken 😉 Maar zeker nu ze zijn verhuisd en twee leuke katten hebben vind ik het leuk om te zien.

7. Lafamiliab klik hier
Familia B volg ik ook al jaren, heerlijke haagse nuchterheid en zeker nu ik zelf in deze omgeving ben gaan wonen herken ik ook bepaalde dingen waar ze komen haha. Gewoon lekker normaal dan doe je al gek genoeg!

8. Wil&Tien klik hier
Ik volg deze meiden al vanaf hun beauty tijden, ik vind het heel leuk om te zien hoe ze beide groeien, samen wonen, trouwen, gezin stichten en toch laten ze hun kwetsbaarheid echt zien en de strugles van het leven dat vind ik erg mooi!

Van deze youtubers volg ik eigenlijk altijd wel de video`s, zeker de vlogs. Sommige maken natuurlijk ook gerichte filmpjes maar die kijk ik alleen als mijn interesse daarbij ligt maar dat is logisch 😉 Ik ben wel benieuwd of jullie nog leuke youtubers kijken die hier niet tussen staan let me know je mag ze hieronder in de comments spammen!

Welke youtubers zijn jouw favoriet?

2 thoughts on “Mijn favoriete youtubers van dit moment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *