Fotodagboek 13-2020

Zo het is weer tijd voor een nieuw fotodagboek, alle drukke en chaotische dagen zijn voor nu voorbij, de verhuizing is een feit en we zijn inmiddels aardig gesetteld. Natuurlijk moeten er nog wat dozen uitgepakt worden, maar dat heeft geen haast. Afgelopen week haalde we zondags de katten, heb ik de sleutels ingeleverd van mijn oude huis en bracht ik Trixy naar de dierenarts.

Vanaf nu zullen de fotodagboeken op maandag gaan plaats vinden, omdat dit nu wel makkelijker te realiseren is 🙂

Zondag 26 april
Onze eerste nacht gehad in ons huisje, heerlijk geslapen ondanks dat het een nieuwe omgeving was. Helaas hebben we nog steeds gedoe met de tv, maar dit werd later gelukkig opgelost! Kwestie van een knopje omzetten. We halen boodschappen, gaan richting Stellendam om de maatjes op te halen… dat ging gelukkig heel soepel, Minoes vond de autorit niks, maar eenmaal thuis hadden ze al snel hun plekje gevonden

Maandag 27 april
Koningsdag, we zijn beide vrij dus we hebben heerlijk gerommeld en nog wat kleine dingetjes gehaald

Dinsdag 28 april
Vandaag moest ik werken, het was een heerlijk dagje moet ik zeggen, ik ging nog even langs Stellendam om wat dingetjes op te ruimen, als ik thuis kom staat J. lekker te koken hoe heerlijk is dat dan hihi, in de avond chillen we lekker op de bank!

Woensdag 29 april
Vandaag ben ik eigenlijk voor het eerst alleen thuis dus ik besluit maar lekker bezig te zijn, dozen leeggehaald en de woon en slaapkamer in ieder geval doos en rommel vrij te maken! Ik kook sinds lange tijd weer eens een echte AVG. Tijger heeft haar plekje gevonden voor de avond

Donderdag 30 april
Ik begin de dag met de laptop, even wat administratie nachecken en maak een blogpost. Verder sluit het boek van ruim 12 jaar Stellendam officieel, want de sleutels zijn ingeleverd. We eten lekker pizza

Vrijdag 1 mei
Welkom in een nieuwe maand, de dag waarop ik officieel inwoonster van Monster ben jeej haha. De dag begint echt met bagger weer zeg brrr, we hebben besloten om Trixy te laten steriliseren, ze was steeds vaker krols en ging overal staan sproeien en dat is natuurlijk niet fijn voor haar en voor ons niet. Dus samen met schoonzus richting dierenarts. rond 15:30 konden we haar weer halen, omdat er onrust in haar baarmoeder zat is deze er ook gelijk uitgehaald, arm schaapie is het toch zo he, hopen dat ze snel weer de oude is

Zaterdag 2 mei
Een dag van boodschappen en wat kleine dingetjes regelen en halen. Trixy vertoefd op de stoel, ze beweegt door het pakje niet zo makkelijk… Ik koop een nieuwe plant voor in mijn Blond Amsterdam vaas, zo leuk deze krimpt helemaal in elkaar in de avond en overdag staat hij mooi open!

Zondag 3 mei
Heerlijk ontbijten samen, genieten zo zeg zonnetje erbij lekker wakker worden zo samen. In de middag komen de schoonouders langs, voor nog wat klusjes en gezellig op de koffie, ze blijven eten en na het eten als ze naar huis zijn chillen we lekker op de bank. Nog even genieten van de rust en de zondagavond. Met Trixy gaat het wel beter, ze is iets meer wakker en heeft de dag op de bank doorgebracht.

Deze week moet ik twee dagen werken, rommelen we natuurlijk verder in huis en moeten we met Trixy voor controle aar de dierenarts. A.s zondag is het ook moederdag en verders staat er nog niet echt iets gepland.

Hoe was jou afgelopen weekend?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *