1 mei officieel verhuisd!

Het is officieel, vandaag ben ik verhuisd. Gister het huis met de sleutels opgeleverd, dus dat is vanaf vandaag een boek wat gesloten kan worden en dat voelt goed, het geeft rust. Het is een nieuwe maand waarin het leven van J. en mij samen officieel van start gaat.

Wat vooral de planning voor deze maand is het uitpakken van dozen, spullen een plekje geven en het echt ons thuis ervan maken en hoe gek dat misschien ook klinkt, met de nodige spulletjes die we hebben staan voelt deze plek al meer mijn thuis dan het in Stellendam ooit gedaan heeft. Ik slaap hier natuurlijk al een paar dagen en natuurlijk is het even wennen en op deze momenten leer je elkaar weer op hele andere manieren goed kennen en dat is allemaal maar goed.

Ook ga ik deze maand het bloggen weer oppakken, dit is door de verhuizing echt naar de achterkant geschoven, omdat ik er gewoon de rust en inspiratie niet voor had, maar ik heb weer zin om lekker te bloggen en online bezig te zijn.

Verder werk ik natuurlijk ook gewoon op maandag en vrijdag zoals het er nu uit ziet en is het hopen dat volgende maand het park weer open gaat zodat we ook dat ritme weer kunnen gaan oppakken. Uiteraard ga ik wel aan de slag met werk zoeken hier in de buurt, maar voor nu zijn er even andere dingen belangrijker.

En dat is ritme krijgen hier in huis, als ik nu hier rond loop vergeet ik de helft of ik sta in de verkeerde ruimte haha en nu is het niet zo heel groot hoor maar toch haha, maar ook een huishoud routine ontwikkelen, want we willen het natuurlijk wel netjes en schoon houden en gezien het huisje een stuk kleiner is dan waar ik zat, moet het makkelijker bij te houden zijn met een goede routine. En ook het gezonder leven want dat is de afgelopen tijd ook volledig in het niet gelopen dus ook dat moet weer opgepakt worden.

Maar voor nu lekker genieten van elkaar en het feit dat we op zondagavond geen gedag meer hoeven zeggen en samen wakker kunnen worden op elke dag van de week, heerlijk!

Verder is het deze maand natuurlijk ook Moederdag en zijn zowel J. als Trixy jarig hihi en word Trixy deze maand gesteriliseerd.

Heb jij speciale plannen deze maand?

2 thoughts on “1 mei officieel verhuisd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *