Fotodagboek 12-2020

Afgelopen week druk bezig geweest met de verhuizing, ook weer gewerkt en heerlijke aardbeien gegeten en het was natuurlijk Pasen!

Woensdag 8 april
Vandaag een dagje verhuizing, in de ochtend met pa en ma richting het nieuwe huis, met een kar en auto vol spullen, waarbij hun ons huisje voor het echt zagen. Leuk om te zien ook dat de heren weer wat dingen hebben afgerond! Smiddags kwamen er mensen spullen halen en kwam de nieuwe bewoner van mijn huidige huis kijken!

Donderdag 9 april
Even boodschappen doen, pakketje posten en zo. Daarna ben ik bezig geweest om de trapkast helemaal leeg te halen (hier staan alleen nog spullen voor de rommelmarkt in) Ik eet lekker pizza, dat was al weer even een tijdje geleden…

Vrijdag 10 april
Vandaag mocht ik weer een dagje werken op Landal, als ik daarna iedereen weer thuis heb gebracht, ga ik richting Monster, daar weer dozen mee naartoe genomen en ik heb daar de meubels, balkon en toilet even goed schoon gemaakt en opgeruimd. Wat een lekker uitzicht zo he!

Zaterdag 11 april
Vandaag kon J. de wagen van de zaak gebruiken en gaan we even wat spullen daarmee halen, ik heb wat kasten in huis staan die leeg zijn die zoeizo mee gaan naar het nieuwe huis, spulletjes uit de bij hal, bureaus en wat dingetjes. We halen eerst even lekker aardbeien, deze waren echt heerlijk en dan te bedenken dat ze nog niet helemaal op hun best zijn. We zetten de kasten op zijn plek en zo krijgt het steeds meer vorm

Zondag 12 april
Eerste paasdag, het is heerlijk weer en ik moet zeggen dat ik het niet helemaal besef dat het Pasen is. We gaan lekker bbq-en met de schoonfamilie en daarna nog lekker een ijsje halen. Verder chillen we hem lekker!

Maandag 13 april
Tweede paasdag, niet echt bijzonder, we nemen J. zijn zus en zwager nog even mee naar ons huisje en verder eigenlijk doen we niet veel, eten lekker chinees en ik ga rond 20:00 uur weer naar huis omdat ik de volgende dag weer vroeg op moet.

Dinsdag 14 april
Vandaag moest ik met een collega werken in Rotterdam om trappenhuizen schoon te maken, we gingen vol goede moed om 7u op pad maar dat werd al snel de kop ingedrukt. Na overleg met onze leidinggevende hoeven we hier niet meer heen, ik zal de details besparen, maar het feit dat ik vandaag (woensdag) haast niet normaal kan lopen dat is de kers op de taart van die dag.

Komende week, ik moet donderdag en misschien vrijdag gewoon werken en dit weekend gaan we ons nieuwe huis opruimen, schoonmaken zodat er volgend weekend echt verhuisd kan worden. We zijn vrijdag 8 maanden samen en gaan we wel zien hoe we de dagen door gaan komen, echte afspraken staan er niet.

Hoe komen jullie je dag door met de Corona?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *