Verhuisupdate #2

Het is alweer tijd voor een tweede verhuisupdate. 1 mei moet ik officieel over zijn dus we hebben nog drie weekjes de tijd. Er is afgelopen week weer hard gewerkt zowel in het nieuwe huis als in mijn huidige woning.

Het begint nu wel echt op te schieten, er komt nu vorm in het huis en mijn huidige woning word steeds leger. Een gek gevoel eigenlijk. Sommige weten dat wel maar dit huis heeft nooit als mijn thuis aangevoeld, er was altijd iets in mij dat zei, nee in dit huis blijf je niet en het voelt niet echt als thuiskomen. Toen ik vorig jaar wat aanpassingen deed kwam dat gevoel wel even om de hoek kijken, maar zodra we hoorde dat we een nieuw huisje kregen samen, de planning werd gemaakt en de eerste spullen werden uitgezocht en zeker op het punt waar ik nu zit is dat gevoel al weer helemaal weg, raar hoe snel dat dat kan gebeuren.

Mijn huidige woning.
Hoe staat het nu in de woning, op dit moment gaat het goed, de zolder is compleet leeg en op de droger na zijn de twee kleine kamers ook leeg, zelfs de vloerbedekking is daar al weg. In mijn slaapkamer staan alleen nog de hoognodige dingen zo ook in de badkamer. Verder is deze verdieping klaar.

Nu beneden, de kasten zijn allemaal leeg op wat spulletjes na voor de rommelmarkt deze staan voornamelijk even in de trapkast. Verder heb ik alleen wat deco staan zodat het niet al te leeg en saai word en moet de volledige keuken nog gedaan worden, de bij hal en de schuur en daarna is het een kwestie van schoonmaken en bezemschoon afleveren. Dus al met al gaat het top en met de hulp van pap en mam hier gaat het goed.

Afgelopen week is ook de nieuwe bewoonster van dit huis langs geweest om te kijken en te meten, dus dat is ook gelijk goed geregeld.

Ons nieuwe huisje
Daar gaat het ook goed, de vloer is nu helemaal gedaan, de muren zijn klaar, we hebben afgelopen zaterdag meubels gehaald dus dan krijgt de woning gelijk wat meer vorm na mijn idee. Het balkon is gezellig met mijn tuinset en plantjes. J. is samen met zijn vader druk bezig om alles af te werken, kleine dingetjes zoals de kapstok, sleutelkastje etc. maar ook de laatste plinten, de douchewant en de gordijnen staan nu op het lijstje… J. zijn moeder helpt ons zoeken naar leuke spulletjes en we zijn nog opzoek naar een leuk badkamermeubel voor onze voorraad en handdoeken etc. dus als iemand een tip heeft?!

Al met al gaat het dus in beide woning goed, natuurlijk komt er wat stress bij kijken, dingen moeten goed geregeld worden, er moeten keuzes gemaakt worden en zo, maar het lijkt tot een goed eind te komen.

Heb jij nog een leuke tip voor een badkamermeubel?

One thought on “Verhuisupdate #2

 1. Hoi Patricia
  Ik ben blij voor je dat het allemaal zo lekker loopt.
  Die eind datum gaan jullie wel halen hoor.
  En dan lekker samen een nieuwe start.
  Ik gun het jullie van harte
  Groetjes Yvonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *