Fotodagboek 11-2020

Het is weer tijd voor een nieuw fotodagboek. Afgelopen week kwam o.a. mijn huidige woning online en in de krant te staan, werd het laminaat in ons huisje afgelegd en maakte ik de werkbus schoon met mams.

Woensdag 1 april
Een nieuwe maand is van start gegaan, eentje die echt wel heel druk gaat worden. Vandaag zag ik dat mijn woning in de krant stond, spannend! Ik pakte met mijn moeder mijn Blond verzameling in en ik kreeg een foto van de voortgang in ons huisje… in de avond kijk ik naar de persconferentie!

Donderdag 2 april
Geen werk nog steeds niet helaas, wel heb ik lekker tijd om in huis bezig te zijn. Eerst ga ik met m`n moeder en haar buurvrouw om boodschappen en na het eten ging ik daar even de werkbus schoonmaken, hier kan dat op mijn gemak, bij mij thuis zitten ze altijd te zeuren dat hij in de weg staat blabla dus lekker even op het gemak poetsen. Thuis lekker spaghetti eten en sàvonds kruip ik lekker op de bank met deze dame!

Vrijdag 3 april
Vandaag thuis even het 1 en ander opruimen voor zover dat mogelijk is op het moment, ik zal blij zijn als er een beetje ruimte komt dus die planning is er voor volgende week. Ik ga rond 15u richting Monster daar hadden we deze week dit plantje gehad, super lief! En schoonpaps is bijna klaar met de vloer..

Zaterdag 4 april
Vandaag is het tijd om de meubels te halen, deze hebben we 2de hands van mensen overgenomen, echt nog super mooie meubels dus daar kunnen we nog wel even op vooruit! Alles paste in de bus dat is top. We hebben het gelijk even een plekje gegeven. Daarna nog even wat boodschappen gedaan en verder niet veel meer…

Zondag 5 april
Vandaag eigenlijk niet veel gedaan, even wat kleine dingetjes gehaald nog bij Jysk en kwantum en verder rustig aan. Rond 21:30 ben ik weer richting huis gegaan, het weekend is weer voorbij…

Maandag 6 april
Vandaag heb ik een dag van rust, ik had een beetje een off day, dus samen met deze 2 heb ik de dag overleefd op de bank, videoland, youtube en de koelkast dat waren mijn vriendjes van de dag.. Ik was echt super moe en slecht gehumeurd, maarja deze dagen zitten er ook weleens tussen..

Dinsdag 7 april
Vandaag weer een goede productieve dag, s`morgens even opgeruimd en schoongemaakt voor zover dat nog kan, ik kreeg telefoon van de waarschijnlijk nieuwe bewoner dus die komt morgen kijken. Ik zet in de slaapkamer alles klaar voor verhuizing, de badkamer is ook nu zo goed als klaar. Ook zoek ik mijn dressoir helemaal uit dus die is nu ook leeg! En zo komt er weer een eind aan de dag.

Ik merk wel echt dat ik er klaar mee ben de verhuizing, het kan mij niet snel genoeg 1 mei zijn dat alles over is! Ik kan hier heel slecht tegen en dan ook het feit dat ik niet werk en daar onzekerheid in is daar kan ik echt wel over piekeren helaas. Maar goed zoals het er nu uit ziet heb ik volgende week dinsdag tot en met vrijdag werk maar voor hoelang dat is weer de vraag. Aankomende week staat in de planning om ritjes alvast spullen naar het nieuwe huis te brengen (woensdag vandaag dus en zaterdag) is het natuurlijk Pasen dit weekend, komt de nieuwe bewoonster het huis bekijken en moet ik natuurlijk gewoon verder met inpakken, uitzoeken en wegdoen en weggooien! Nog even volhouden, nog 3 weekjes ongeveer!

Heb jij al plannen voor het paasweekend?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *