Mijn dagelijkse make-up!

Ik draag eigenlijk wel dagelijks make-up, het gebeurd wel eens dat ik in het weekend of als ik een dag niet weg hoef of geen bezoek krijg dat ik dan niks doe, maar dat gebeurd niet zo heel vaak. Vandaag deel ik welke producten ik dagelijks gebruik.

Vroeger gebruikte ik echt veel make-up dan vond ik het ook leuk om te kopen, kon ik uren in Kruidvat rondlopen en dingetjes proberen en zo, maar tegenwoordig eigenlijk niet. De tijd van oogschaduws, foundations etc. is bij mij toch wel echt voorbij. Ik vind het heerlijk om s`morgens lekker even te tutten en mezelf klaar te maken voor de dag, maar echt hele ooglooks of full face dat niet meer, daar heb ik denk ik ook gewoon het geduld niet voor haha.

Als basis gebruik ik gewoon een dagcreme van Kruidvat, deze met vitamine E vind ik wel erg fijn.
De kwasten die ik gebruik zijn van Real Techinques , de poeder, concealer en de wenkbrauwkwast, deze was ik regelmatig met warm water en babyshampoo
En dan wat make-up producten betreft
Catrice concealer 01 Ivory
Essence all about matt fixing powder
Federico Mahora (FM) lash expert mascara in black
Action Kohl potlood in black
Essence wenkbrauwgel
Catrice wenkbrauwpoeder doosje
Puntenslijper voor het oogpotlood deze komt ook van Action vandaan geloof ik

Dit is eigenlijk alles wat ik gebruik, het zit in eens blikken doosje van Blond Amsterdam en deze is zo makkelijk mee te nemen en zo heb ik alles in 1 keer bij elkaar zonder te zoeken of bang te zijn dat ik iets vergeet, heel fijn.

Hoe ziet jouw make-up stash eruit? Heb jij ook zo, of heb je echt veel keuze?

2 thoughts on “Mijn dagelijkse make-up!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *