Verhuisupdate #1

Het is tijd voor een nieuwe verhuis update, ik vertelde jullie hier dat J. en ik gaan samenwonen en ik officieel 1 mei mijn huisje ga verlaten. Ik neem jullie tot die tijd mee op vrijdag met een verhuisupdate, hoe gaat het in het nieuwe huis, hoe lukt het in mijn huidige woning? Je leest de eerste update vandaag!

De verhuizing loopt op zich goed, ik zal niet zeggen dat ik het leuk vind, wel het feit natuurlijk dat we gaan samenwonen, maar al het geregel er omheen en de dingen die mis gaan, die niet vergeten moeten worden, maar natuurlijk ook dingen die goed gaan. Nee het is niet iets wat ik regelmatig zal gaan doen hoop ik haha.

Hoe gaat het in mijn huidige woning!
Het gaat redelijk goed, ik ben druk bezig met dingen verkopen/weggeven/weggooien noem maar op.

De zolder is helemaal leeg dus die kan afgevinkt worden, man daar kwam een hoop zooi vanaf zeg, dozen van vroeger speelgoed, schoolspullen. Heel veel heb ik weggegooid daarvan en toch ook voor de rommelmarkt weggegeven.

alles uitgezocht (er zijn hier al dingen weg)
Leeg
Leeg

De kattenkamer/drogerkamer is ook helemaal uitgezocht en leeggehaald. Daarin staat nu alleen de droger nog (duh haha) en de items van zolder die mee moeten naar het nieuwe huis, maar gezien daar de vloer nog niet helemaal ligt probeer ik dat nog even hier te houden zodat het straks gelijk de goede kamer in kan.

De hobbykamer, dit was echt een mega klus, samen met mijn moeder heb ik hier flink huis gehouden. Hier verzamelde ik eerst mijn scrapbookspullen, maar dat ging later over als rommelhok dus we zijn echt een hele dag bezig geweest waarna ik flinke hoofdpijn had van het nadenken, keuzes maken en stof haha.

Vol
Leeg, aan de ene kant rommelmarkt en de andere kant verkoop

De slaapkamer, ook deze is op dit moment zo goed als klaar, ik heb alle lades en kastjes leeg gehaald, items verkocht die niet mee kunnen. Het enige wat er nog staat is een schilderij en mijn kleding die mee moet maar die ik nog draag en mijn bed en kastjes die mee moeten maar verder is het daar leeg.

Nu ben ik langzaam bezig in de woonkamer, daar heb ik al mijn Blond Amsterdam items met mijn moeder ingepakt en ben ik langzaam de kasten aan het leegmaken, de decoratie probeer ik nog even te laten staan bovenop zodat het toch nog een beetje gezellig blijft. 23 april komen ze de meubels halen die hier staan die gaan niet mee, zoals het er nu voor staat hopen we het weekend van 25 en 26 april over te gaan en daar onze eerste nacht te meemaken!

Hoe gaat het in de nieuwe woning!
In de nieuwe woning gaat het goed, er word daar hard geklust, de muren zijn allemaal geverfd en behangen en nu word de vloer gelegd. Zaterdag gaan we de meubels halen en dan word het echt het leukste deel, inrichten en aankleden. Hieronder wat kleine sneekpeaks. Omdat ik doordeweeks niet daar ben en er gewoon gewerkt word zie ik aan de hand van foto`s wat er gebeurd, dus het is vrijdagmiddag altijd een verassing hoe de tussenstand is, dat is aan de ene kant moeilijk omdat je niet echt controle hebt, maar aan de andere kant ook wel een rust dat we niet alles zelf hoeven te doen in de korte tijd die we hebben.

De gang
De slaapkamer
Kantoor
woonkamer
keuken/eethoek

Al met al lopen we aardig op schema, ik heb nu wel zoiets van het kan maar klaar zijn en ik ben het uitzoeken en alles door mijn handen halen om keuzes te maken wel zat aan het worden. Over het algemeen is het een geluk bij een ongeluk dat ik nu thuis zit van werk dat ik genoeg tijd heb om dit klaar te spelen allemaal.

Heb jij nog goede verhuistips?

One thought on “Verhuisupdate #1

  1. Zo Patricia je schiet al lekker op met inpakken en opruimen.
    Ja joh verhuizen is een grote klus.
    Maar je gaat lekker een heel nieuw leventje beginnen, een nieuwe start voor jullie samen.
    Ik gun je dat zo.
    Jullie appartement schiet ook al lekker op en ziet er leuk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *