Fotodagboek 10-2020

Een nieuw fotodagboek, maar ook gelijk het begin van een nieuwe maand en waarvan ik denk dat iedereen in deze maand toch behoorlijk onzeker is overal veel zeken gezien het corona virus. Maar ondanks dat moeten we toch ook gewoon door met het dagelijkse leven waar we nu in zitten. Afgelopen week maakte we de zolder leeg, werd er druk geklust in ons nieuwe huis en namen wij als collega`s afscheid voorlopig.

Woensdag 25 maart
Vandaag maakte ik met mijn moeder de zolder echt helemaal leeg, ik hoefde niet te werken dus we konden lekker doorgaan. Ook maakte we een begin aan de hobby/rommelkamer pff tussendoor kreeg ik een foto van J. dat de muur in de keuken behangen was… Eenmaal klaar met de kamer eind van de dag en wat hebben we veel gedaan en dit is hetgeen wat mee gaat naar het nieuwe huis.. Ik eet bij mij mijn moeder en daarna thuis helemaal niks meer…

Donderdag 26 maart
Omdat er vandaag ook geen werk is, maak ik een begin aan de slaapkamer, want ook die heeft wel even tijd nodig. Ik zet wat items te koop en kom een heel eind. De gang in het nieuwe huis word behangen, fijn dat ik zo op afstand ook even op de hoogte word gehouden hihi, ze gaan goed daar. J. en zijn vader zijn vrij nog deze week dus dat helpt!

Vrijdag 27 maart
Vandaag de laatste werkdag met zijn allen, wat een gek gevoel eigenlijk. Een soort van achterwacht nog omdat er geen nieuwe gasten kwamen toch ons hok even opgeruimd en wat dingetjes geregeld en dan is het einde daar om 16:00u Ik breng mijn collega thuis en dan ga ik richting J. Daar is de slaapkamer geverfd ook nog!

Zaterdag 28 maart
Ik wilde ook graag nog klussen in het huis dus ik mocht een begin maken aan het kantoor/logeerkamer. J hielp even met de bovenste randjes en die ging de bank en de douchewant halen. Mijn schoonvader was de slaapkamer aan het behangen en ik word opgehaald door mijn schoonmoeder om plantjes te halen en wat boodschappen. Maar met hulp is het kantoor nu ook af en kan volgende week gestart worden met laminaat leggen.

Zondag 29 maart
Samen met J. gaan we op pad om plinten te halen en dat is gelukt, ook schaf ik voor de kattenvriendjes een nieuwe krabton aan, de krabpaal kan niet mee deze is helemaal stuk en te groot, dus ik vond het voor hun ook wel fijn als ze iets hebben om in of op te liggen. Rond 21:00 uur ga ik weer richting huis en dan is het weekend weer voorbij,

Maandag 30 maart
Ondanks dat het werk klaar is, waren er toch nog wat villa`s die gedaan konden worden, dus met 5 man sterk hebben we vandaag nog een slag kunnen slaan! En ik krijg een foto dat er een begin is gemaakt met het laminaat… Echt super tof!

Dinsdag 31 maart
Vandaag geen werk helaas, en dat zal tot 1 juni waarschijnlijk ook zo blijven, we mogen wel in april 3 dagen aan de slag de 9 nieuwe villa`s inrichtingen en schoonmaken. Maar ik maak de slaapkamer helemaal af, alle lades zijn leeg alles is uitgezocht/weggegooid/verkocht, dus alleen de kleding die ik nu nog echt draag lig er nog maar verder is alles weg en leeg.. Ook zie ik dat mijn huis de site en de krant heeft bereikt, ik ben heel benieuwd wie er hier mogen gaan wonen.. s avonds kijk ik het nieuws en de uitslag dat maatregelen zijn verlengt…. Maar volgens Rutte gaan we de goede kant op dus ik ben benieuwd of we nog meer verlengen gaan krijgen en wanneer we weer met het normale leven mogen gaan starten..

Deze komende week staat voor mij in het teken van inpakken, onzekerheid over werk, klussen in het nieuwe huis, keuzes maken etc… Werk is maar afwachten of er iets komt dus dat is met de dag plannen, vandaag pak ik mijn Blond Amsterdam verzameling alvast in samen met mijn moeder en heb ik in de planning om donderdag al het overbodige uit de badkamer te halen en misschien in de woonkamer al wat lades en kastjes leeg te halen… het weekend van week 17 willen we echt over zijn zodat ik week 18 nog tijd heb als er dingen uitlopen of gedaan moeten worden…

Hoe ervaar jij je dagen met deze corona tijd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *