Moeite met al die onzekerheid!

De laatste werkdag, of nee wacht toch niet, ja voor nu wel? Je word er best onzeker van zeker in deze lastige tijden. Landal ouddorp duin heeft de deuren gesloten voorlopig, en nu?

We weten het niet, ik had vrijdag mijn laatste werkdag, maar gelukkig kon ik vandaag ook nog een dagje aan het werk. Het is onzeker, want natuurlijk probeerd CSU vervangend werk te zoeken, maar vind dat in dze tijd maar eens.

Het feit dat we waarschijnlijk tot 1 juni thuis zitten dat is best groot, we hadden andere opties om in een AH, gamma of verzorgingstehuis te helpen met schoonmaken maar die opties lijken eigenlijk een beetje te vergaan helaas. Nu vind ik thuis zijn even niet erg, maar de onzekerheid hoe dit financieel gaat uitpakken komende maanden? Je kan niet echt iets plannen voor de komende weken, want stel er is werk voor woensdag dan moet je er heen en als je dan wat hebt afgesproken is dat rot natuurlijk.

Nu vermaak ik mij thuis wel met inpakken voor de verhuizing, maar ook daarin ben ik gebonden, want de milieustraat is hier dicht, dus rommel weggooien gaat niet, mensen komen uit angst niet echt aangeboden spullen halen voor rommelmarkt of verkoop, want ik begrijp hoor natuurlijk maar het is wel een lastige situatie.

Ik ben heel benieuwd wanneer we weer normaal kunnen gaan leven en hoe we deze Carona crisis gaan overleven met z`n allen. Ik ben niet heel bang, het is meer de onrust en onzekerheid die aan mij trekt in deze tijden dus ik hoop echt dat we dit snel allemaal te boven gaan komen.

Hoe ervaar jij deze Corona crisis?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *