Fotodagboek 9-2020

Even een weekje overgeslagen, er is nogal wat gaande op moment, privé en op het werk dus de stress en de spanningen schieten uit mijn hoofd, wat resulteert in hoofdpijn, onrust, woede aanvallen noem maar op. Maar we moeten doen dus we gaan er voor. Afgelopen week ben ik begonnen met het uitzoeken van de zolder, hebben we officieel bekend gemaakt dat J. en ik gaan samen wonen en sloeg de Corona crisis toe!

Woensdag 18 maart
We zijn begonnen, vandaag met mijn moeder de zolder compleet uitgezocht en van alles wat er nog stond is dit het enige wat mee gaat met de verhuizing. Omdat we andere meubels krijgen zet ik de mijne te koop wie weet kan ik er iemand anders nog blij mee maken. Verder doe ik niet zo veel meer die avond!

Deze spullen gaan allemaal weg…
Dit gaat mee naar het nieuwe huis

Donderdag 19 maart
Een dag weer aan het werk en J. stuurde een app dat hij laminaat heeft gehaald, verder ga ik ook besluiten over bepaalde items in huis wat ik nog wil en niet!

Vrijdag 20 maart
Een werkdag, niet heel veel bijzonders en ik had geen achterwacht, dus lekker op tijd richting ons nieuwe huisje, ik had deze nog niet gezien van binnen dus was erg benieuwd, maar het word top!

Zaterdag 21 maart
Vandaag gaan we opzoek naar verf en behang, tussendoor halen mijn ouders de zolder leeg en vullen de kar voor de stort, dus we gaan allemaal aan de gang om zo snel mogelijk alles over te kunnen zetten en leeg te halen. Maar het is gelukt, we hebben verf, behang en eigenlijk kwamen we vrij snel op een gezamenlijke overeenkomst, dus dat viel niet tegen hihi.

Zondag 22 maart
We laten J. zijn zus en ouders het huis zien en zijn vader maakt even een foto waarbij we het officieel bekend hebben gemaakt dat we gaan samen wonen. Spannend hoor, maar we hebben hele leuk en lieve reacties gehad, dus dat is super fijn.

Maandag 23 maart
Het is weer een werkdag voor mij, door de Corona crisis is het werk heel onzeker op dit moment dus dat neemt behoorlijk wat stress met zich mee, ik kan me niet echt focussen dus vergeet steeds van alles en zo niet echt top. Maar goed, wel goed nieuws van het nieuwe thuis front, de eerste verf zit erop hihi, trots op de mannen! In de avond kijk ik de persconferentie…

Dinsdag 24 maart
Vandaag ook weer een werkdag, rond 14:00 uur waren we klaar, gelukkig want de hoofdpijn stond hoog vandaag pff, wel nog werkoverleg gehad over hoe verder als het park zou sluiten wat de opties gaan zijn dus we weten iets meer nu. Ik hoop dat we snel duidelijkheid krijgen… Als ik thuis kom is het eerst even rustig zitten en daarna ga ik even het huishouden doen beneden.. Als Minoes bij me komt liggen zie ik dat zijn neus kapot is, je merkt dat de katten ook de stress oppikken, want die vechten elkaar de tent uit op moment, dus ik hoop dat dat straks na de verhuizing wat afzakt!

Aankomende week zal het spannend worden wat werk betreft, de beslissing zal waarschijnlijk gaan vallen hoe Landal zal omgaan met dit alles en waar wij terecht komen. In het huis word volop geverfd en ga ik met mijn moeder keuzes maken over de scrapspullen die ik heb staan. Ik heb ook verhuisdozen dus het echte inpakken kan gaan beginnen!

Werk jij al thuis of heb jij ook onzekerheid op je werk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *