Een nieuw hoofdstuk!

Er gaat een nieuw hoofdstuk in ons boek open, waar J. en ik al een speculeerde over samen wonen, waar, wanneer, hoe en wat gaat dit dan nu echt werkelijkheid worden. Vrijdag 13 maart heeft J, getekend voor ons huisje samen, waar we onze toekomst gaan opbouwen. Vanaf 1 mei zullen we hier officieel in zitten!

Ik heb al reacties gehad met is het niet te snel, zou je niet eerst apart, zou je niet zus of zo... Weet je uit ervaring kan ik zeggen het kan na 14 jaar ook stuk lopen, dus waarom zou ik nu nog 3 jaar wachten?

Het voelt goed om samen te zijn en dat heen en weer van weekend naar weekend, dat houden we niet vol, we hebben beide het gevoel elkaar al veel langer te kennen, we voelen elkaar goed aan, praten dingen uit en kunnen misverstanden uit de wereld helpen. En bovenal, we houden van elkaar en willen beide bouwen aan een toekomt samen en dat is het belangrijkste.

Ik neem jullie mee in dit avontuur, want ik ga van een eengezinswoning naar een appartement! Dus daar gaat wel het 1 en ander aan voorbereiding aan vooraf natuurlijk 😉

Maar al met al, we hebben er zin in, J. is al druk aan het klussen met zijn vader en ik ben hier de boel langzaam aan het inpakken en verkopen, weggeven, weggooien etc.

Als je tips hebt, vragen of iets, dan kun je die natuurlijk altijd hieronder kwijt 🙂

Ben jij weleens verhuist van groot naar klein?

One thought on “Een nieuw hoofdstuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *