Fotodagboek 8-2020

Afgelopen week is het rustig geweest moet ik zeggen, het weekend hebben we wel leuke dingen gedaan, maar verder was het naast het werken gewoon chill.

Woensdag 4 maart
We begonnen de dag werkend, we zijn naast ons vaste werk ook kleden aan het stomen geweest dus deze kunnen weer lekker schoon de villa’s in. Minoes die lekker in de zon lag te genieten had het goed bekeken haha, verder die dag heb ik wat foto’s geschoten voor blogposten en lekker rustig aan gedaan.

Donderdag 5 maart
Wat een regendag zeg gedsie niks aan eigenlijk, een drukke dag gehad, waarbij ik thuis verder niks meer gedaan heb.

Vrijdag 6 maart
Vrijdag was het weer een lange dag, we besloten lekker friet te halen in de pauze want we hadden nu weer eens tijd om rustig te zitten even. Als ik thuis kom en gedoucht heb ga ik lekker mijn nagels even doen, heerlijk met een serie op de achtergrond. J. komt morgen pas dus ik ga er ook niet te laat in.

Zaterdag 7 maart
Vandaag staat er een dagje België op de planning, Brasschaat om precies te zijn. Mediamarkt, Action en supermarkten hebben we gehad. Het was gezellig.

Zondag 8 maart
Vandaag heerlijk uitgeslapen eerst en daarna bij m`n schoonzus geweest , we aten lekker chinees toen we weer bij J. thuis waren en rond 21u ben ik weer naar huis gebracht.

Maandag 9 maart
Een nieuwe werkweek voor de boeg, vandaag eerst training van een uurtje ongeveer over het juist gebruik van middelen en materialen en daarnaast gewoon werken, toen ik de rit naar huis ging doen en mensen thuis brengen heb ik een lange tijd in files gestaan, het was echt mega druk dus ik was laat thuis, snel gegeten en verder niks.

Dinsdag 10 maart
Een werkdagje, het was een rustige dag en zag dat ik geen foto`s had gemaakt dus dat is niet best haha, maar er was dan ook niet heel veel te beleven vandaag.

Aankomende week, word een spannende week (hier later meer over) ik moet het weekend werken en dinsdag zijn J. en ik 7 maanden samen.

Hoe was jou week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *