De nieuwe keuken is een feit!

Week 4, eindelijk was het zover, de nieuwe keuken word geplaatst. Omdat ik zelf geen vrij kon krijgen, was mijn moeder zo lief om de drie dagen dat ze bezig zijn te blijven.

Ik had de week ervoor de keuken leeg gehaald en dat voelde goed. Ik heb een hele hoop weggegooid, sommige dingen weggeven en wat ik voor nu wilde houden gesorteerd. Wat een troep kan een mens allemaal verzamelen in al die tijd bah…

Dag 1
De vloer word netjes afgedekt en ook de ingang word afgedekt met een doek. Eer ik naar mijn werk ga ligt het eerste deurtje er al af. Later stuurt mijn moeder de foto dat alles eruit is en dat het vrij vloeiend is gegaan gelukkig. De leidingen worden gelegd en de gaskraan word iets aangepast.

Dag 2
Vandaag worden de tegels geplaatst. Ik kan nog net het begin stukje zien voor ik ga werken, maar het gaat allemaal heel vlot. En eind van de middag zit het er allemaal op, netjes afgevoegd. Super mooi die witte tegels zo!

Dag 3
Het zou zonder bijzonderheden drie dagen duren en dat klopt. Ik ga weg en de keuken staat buiten haha. Er waren wat miscommunicaties tijdens het plaatsen van de keuken en de aansluiting van de afzuigkap, maar al met al het is prachtig geworden. Als ik thuis kom staat de keuken helemaal en heeft mijn moeder hem al een deel schoongemaakt en mijn fornuis neergezet.

De rest van de dagen ben ik bezig geweest met indelen, dat viel niet helemaal mee, ik heb hierbij nog 2 zakken vuilnis eruit gehaald van dingen die ik toch niet meer wilde of gebruikte. Indelen en inrichten is toch wel het leukst vind ik haha. Een paar dagen later hangt mijn vader de afzuigkap op en is het helemaal klaar! In de loop van het jaar wil ik de muur nog een kleurtje geven en de andere kant van de keuken een kleine mak-over geven, maar voor nu ben ik heel erg blij met hoe het geworden is en geniet ik elke dag nog van het nieuwe 🙂

Welke kleur zou jij op de muur doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *