Fotodagboek 7 – 2020

Weer een week voorbij, eentje waarin ik behoorlijk ziek werd ineens en ik naar de huishoudbeurs ging.

Woensdag 26 februari
Ziek, ik werd dinsdagavond al niet lekker, niezen en hoofdpijn en dat werd in de nacht helemaal een drama, neus dicht, flinke hoofdpijn overal water uit blegh. Heel de dag op de bank gehangen onder een deken

Donderdag 27 februari
Gelukkig ging het iets beter vandaag, wat een dag rust al niet kan doen. Dus ik maakte eten en deed mijn nagels, meer dan dat is er niet uit gekomen, want er moet vrijdag wel gewoon gewerkt worden.

Vrijdag 28 februari
Gelukkig al een stuk opgeknapt. Vandaag een lange dag voor de boeg, werken tot 21:30, druk druk dus!

Zaterdag 29 februari
Vandaag voor het eerst naar de huishoudbeurs, hoe dit ging en wat ik er van vond kan je hier lezen. En in de avond is het tijd om samen met mijn collega nog even te werken, daar was nog net puf voor haha

Zondag 1 maart
Een nieuwe maand, ik kreeg deze pot gister van J. super blij ben ik er mee. Ik probeer mijn nieuwe tosti grill, lekker hoor hihi en verder ben ik bezig met mijn blog en facebook etc.

Maandag 2 maart
Een werkdagje… ik heb eigenlijk geen foto`s gemaakt, het was erg druk op de weg dus ik was ook pas laat thuis en savonds best moe dus heb lekker serie zitten kijken.

Dinsdag 3 maart
Vandaag ook gewerkt, deze begon in het zwembad zoals altijd op dinsdag en daarna lekker gewerkt, dat ging top. Lekker op tijd klaar ook voor de verandering. Eenmaal thuis werk ik even de was weg en daarna is het tijd voor zen, even gedachtes op nul.

Deze komende dagen staat er naast werken niet veel op de planning. Het weekend doen we een dagje Belgie zoals het er nu voor staat. Ik heb lekker een vrij weekend dus dat is top.

Heb jij al plannen voor het weekend?

2 thoughts on “Fotodagboek 7 – 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *