Huishoudbeurs 2020

Al jaren wilde ik graag een keer naar de huishoudbeurs en dit jaar was het zover. Samen met J. en mijn ouders besloten we dit jaar te gaan. Wat vond ik er van en was het voor herhaling vatbaar?

We gingen zaterdag 29 februari, met eigen auto. De beurs is open vanaf 11 uur, maar toen we rond die tijd aan kwamen was het parkeren al vol, dus moesten we de auto een stuk verder zetten en met de pendelbus naar de beurs toe. Gezien we we alle 4 weinig tot niet met het OV gaan was dit al een uitstapje op zich haha.

Eenmaal aangekomen werd het tijd om naar binnen te gaan. Ik had de kaartjes online besteld dus uitgeprint en konden zo naar binnen. Er hangt duidelijk bij binnenkomst waar welke hallen zijn en er staat een kiosk bij de entree waar je een plattegrond kunt pakken zodat je precies kan zien waar je heen wil en welke merken je waar kunt vinden dat vond ik wel een goed punt.

Druk, dat was het zeker! De ene hal was drukker dan de andere dat wel. Er waren bepaalde merken waar ik graag langs wilde zoals de stand van Blond Amsterdam en Rumag, maar ook GTST en ik wilde graag naar de Shop till you drop hal.

Het levend standbeeld was echt super mooi en deze vrolijke trol kon ook niet vergeten worden.

Patty Brard en Bjorn van Utopia heb ik gespot haha, maar verder geen bekende gezien op de dag dat wij er waren.

Veel kramen waren erg druk bezocht, wat ik jammer vond is dat er maar weinig te proberen of proeven was, sommige hadden wel wat staan of liepen langs, maar dat was maar weinig of je moest eerst wat kopen, heel gek. Ze hadden wel veel aanbiedingen met tasjes voor 3, 4 of 5 euro met wat items erin, maar niet echt iets speciaals. Ik had wel verwacht dat er meer nieuwe dingen waren die je kon proberen, proeven of zien, maar dat vond ik erg tegenvallen.

Over de trolly`s en de brutaliteit van sommige mensen maar te zwijgen, gewoon over je tenen rijden, of met kinderwagens tegen je aan rijden en dan nog boos kijken of jij de schuldige bent… dat vond ik denk ik wel het grootste nadeel, ik heb echt wel een paar keer op mijn kiezen moeten bijten om niet uit te vallen. En ik weet dat dat iets is van deze beurs, maar een beetje fatsoen is ver te zoeken daar moet ik eerlijk bekennen.

Verder hebben we een hele leuke dag gehad, we begonnen met ontbijt bij de Macdonalds, daarna de beurs en hebben daarna gezellig gegeten bij Resto a4 boven de weg.

Het is denk ik niet iets waar ik snel nog een keer naartoe zou gaan, misschien mocht de tijd daar zijn om nog voor de 9 maanden beurs een keer te mogen kijken mocht dat een gegevens zijn, maar verder de huishoudbeurs, was leuk voor 1 keer en ik heb een bucketlist item kunnen afstrepen.

Ga jij wel eens naar de huishoudbeurs?

3 thoughts on “Huishoudbeurs 2020

  1. Ik was er dit jaar voor het eerst en vond het echt verschrikkelijk, haha! Veel te druk en inderdaad veel asociale mensen.. Komende jaren sla ik hem denk ik maar weer gewoon over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *