Fotodagboek 6 – 2020

Wat een weekje was het, ik moest met de bus naar de garage, weer naar de tandarts en we markeerde onze 6 maanden samen.

Woensdag 12 februari
Voor het werk moest ik eerst weer richting Barendrecht om de bus te halen. Terug rij ik even langs de mac om te plassen en voor een chocomel hihi en daarna is het tijd voor werk. Als ik rond half 2 weer thuis kom tref ik deze twee aan zo, hoe dan haha de ene keer vechten ze elkaar de tent uit en de andere keer liggen ze zo lief bij elkaar. Verder doe ik niet heel veel die dag

Donderdag 13 februari
Een dag werken, deze begon weer in het zwembad. Vandaag met z`n drieën op pad, dat blijft toch een hele uitdaging. Voor de aankomsten voor vrijdag is Landal al deze hartjes aan het plaatsen op de tafels zo leuk voor valentijnsdag. om 18:15 moest ik weer naar de mondhygieniste om alles na al de gaatjes en het trekken van de kies schoon te maken. Het zag er allemaal rustig uit, op wat vervelend tandvlees na dus hebben we besloten dat ik elektrisch moet gaan poetsen, dus ik ben benieuwd.

Vrijdag 14 februari
valentijn, wij doen er niet veel aan hoor. Ik kreeg een app dat mijn vader de afzuigkap heeft opgehangen, dus de keuken is nu klaar (hier later meer over) Ik heb achterwacht tot 20 uur en dat was best druk, daarna maken we het zwembad nog schoon en dan eindelijk om 21:30 naar huis.

Zaterdag 15 februari
Vandaag niet veel gedaan, even naar Hellevoetsluis geweest voor boodschappen en even langs mijn ouders voor mijn vader zijn nieuwe telefoon dat niet helemaal lekker liep. J. neemt mij mee uit eten bij Grill en More en daarna ga ik nog aan het werk, met hulp van een collega omdat het zo vies was waren we om 22:30 klaar en is het even wekend

Zondag 16 februari
Echt een zondag, uitslapen, eten en we zijn nog even naar de Action gereden. In de avond doen we een poging om de vakantie vast te leggen maar dat lukt niet helemaal nog. En dan is het weekend weer voorbij.

Maandag 17 februari
vandaag 6 maanden samen met deze lieverd, het is gelukt om de vakantie te boeken ik vertel jullie in een andere blogpost waar we heen gaan, jeej eindelijk en iets om naar uit te kijken. Deze zwaan kleef aan ligt ook weer bij me haha, na het werken vandaag doe ik niet zo heel veel meer als lekker onderuit op de bank

Dinsdag 18 februari
Werken, zwembad en dat is het. We hadden een goede werkdag, thuis rommel ik nog wat en verder niet veel bijzonders vandaag aan de hand.

Zoals je ziet was het best een druk weekje nog. Aankomende week J. moet geopereerd worden aan zijn hand, moet ik werken, word het contactslot van de bus gemaakt en heb ik een vrij weekend!

Hoe was jou week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *