Fotodagboek 5 – 2020

Er is weer een weekje voorbij, een week waarin in mijn verstandskies liet trekken, even een schoonmaak bui kreeg in huis en de werk-bus naar de garage moest!

Woensdag 5 februari
Tijd voor een werkdag, even de spiegels goed schoonmaken, want wat daar allemaal op zat geen idee, maar ze zagen er niet uit haha. Als ik thuis ben ga ik thuis aan de slag, ik werd gek van alle zooi dus even twee uurtjes er tegenaan! In de avond heb ik eindelijk weer eens de rust om mijn nagels te doen!

Donderdag 6 februari
Vandaag werd mijn verstandskies getrokken, dat viel gelukkig alles mee. Daarna ga ik even met mijn moeder en haar buurvrouw boodschappen doen en daar eet ik ook gelijk een hapje mee.

Vrijdag 7 februari
Vroeg dag en dat betekende vandaag krabben brrr. Heel de dag aan het werk en eigenlijk was de bedoeling dat ik naar J. zou gaan maar dat verliep even anders. Ik help s`avonds even mijn collega nog in het zwembad.

Zaterdag 8 februari
Lekker vrij vandaag, we gaan even naar Hellevoetsluis en daar gaat J. even naar de kapper. Bij Lidl kocht ik deze LED strips voor onder de keukenkastjes heel handig. In de avond hebben we nog een verjaardag, waar we laat van thuis zijn.

Zondag 9 februari
Een heel rustig dagje, een beetje tot vervelen toe eigenlijk. Door de storm codes besloten thuis te blijven, maar echt iets te doen hadden we niet haha. Ik maak eerst chocolade broodjes. Minoes en Trixy daar snap je toch helemaal niks van het ene moment vechten ze elkaar de tent uit en zo liggen ze weer bij elkaar.
J. gaat met de playstation aan de slag en ik een poging tot Sims haha. J. gaat wat eerder weg ivm het weer en ik kruip op tijd mijn bed in.

Maandag 10 februari
Weer tijd voor een nieuwe werkweek, die begint in de file zullen we maar zeggen. De wind ging goed tekeer. Eenmaal thuis kruip ik de bank op samen met deze dame

Dinsdag 11 februari
Vandaag vroeg vertrokken van huis, de bus moest voor een tussen beurt naar Barendrecht en aangezien het altijd druk is die kant op ben ik om 7:15 vertrokken van huis. Ik kreeg een huur bus mee en was rond 9:30 weer op het werk. Helaas was hij te laat klaar om hem nog te halen dus dat gebeurd morgen.

Aankomende week staat er op zich niet heel veel op de planning, ik moet de bus halen, werken, het is Valentijnsdag waarbij wij na mijn weten niet veel aan doen hoor en we zijn aankomende maandag 6 maanden samen 🙂

Hoe was jou week?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *