Ik zoek jou voor 3 nieuwe rubrieken!

Ik ben op zoek naar jou, er komen 3 nieuwe rubrieken op de blog en daar heb ik jullie bij nodig. Lees snel verder

Ik wil graag meer contact met jullie als lezers en andere bloggers, maar ook andere de kans geven op een plekje online en hoe leuk is het om elkaar te helpen dus leek het mij leuk om wat interactie blogs op te gaan zetten.

– Bloggers Interview; Hier kun je je voor aanmelden als jij meer wil vertellen over jouw blog, dus ben jij iemand die regelmatig blogt en daar graag over verteld, geef je dan zeker op. Je krijgt dan van mij een paar vragen die je mag beantwoorden en dan krijg je hier een plekje.

– Binnenkijken bij; Ik vind het heel leuk om interieur bloggers te zien en ook op facebook en pinterest, instagram kijk ik graag rond op interieur. Dus vind jij het leuk om jou interieur te laten zien aan de wereld, meld je dan zeker aan

– Huisdier van; zelf heb ik 3 katten, maar ik ben ook altijd benieuwd naar wat voor dieren andere mensen hebben, dit mag natuurlijk van alles zijn. Ben jij trots op je lieve hond, kat of heb je een mooi terrarium of aquarium? Meld je dan zeker aan en deel jou maatjes met ons.

Als je interesse hebt om je aan te melden voor 1 of meer van deze rubrieken, stuur dan een mailtje naar info@patriciakleijn.nl en ik stuur jou een korte vragenlijst toe en wie weet sta jij dan met jouw blog, huis en/of huisdier hier op mijn blog te shinen!

Welke rubriek spreekt jou het meest aan?

2 thoughts on “Ik zoek jou voor 3 nieuwe rubrieken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *