Fotodagboek 4 – 2020

En er is weer een week voorbij, waarin we in een nieuwe maand terecht zijn gekomen, er stond weer een bezoekje aan de tandarts geplant en we gezellig naar Middelburg zijn geweest.

Woensdag 29 januari
De dag begon met werken, eerst het zwembad, daarna de toiletten bij de receptie en een tussen beurt in een villa. Helaas was mijn collega verhinderd dus stond ik er alleen voor. Ik ging aan de slag met een lijst die ik voor ruim de helft af heb gekregen dus ik heb mijn best weer gedaan haha. Thuis aangekomen nog even rommelen in en om de keuken want deze is lekker helemaal klaar en zo goed als ingericht. Ik kijk ook 100 jaar jong terug en ik moet zeggen het is echt een mooi programma, goed gedaan!

Donderdag 30 januari
Vandaag stond er weer een afspraak bij de tandarts op de planning, er moest een gaatje gemaakt worden. Gelukkig was deze minder pijnlijk als de vorige dus ik heb het weer overleefd haha. Daarna even boodschappen doen met mams en bij Hema nam ik Blond Amsterdam dingetjes mee die in de sale waren. Ik was nog even mijn make-up kwasten dat was wel weer even nodig…

Vrijdag 31 januari
Een lange werkdag voor de boeg, die behoorlijk druk was ook. In de avondpauze halen we een patatje. We houden ons bezig met meldingen en maken het hok op orde. Als de achterwacht shift erop zit gaan we nog even het zwembad schoonmaken, maar jeetje wat een rommeltje. Gelukkig zijn we samen en is het snel aan kant, maar wat een werk.

Zaterdag 1 februari
Een nieuwe maand is gestart, heerlijk vind ik dat altijd haha. We besluiten naar Middelburg te gaan, dit kun je hier lezen. Toen we thuis kwamen moest ik helaas nog wel even gaan werken en ook vanavond was het drama en was ik alleen dus dat was even afzien.

Zondag 2 februari
Een rustige dag, waarbij we even naar Hellevoetsluis zijn geweest voor wat kleine dingetjes en lunchen bij onze favoriete broodjeszaak daar haha. J. kijkt de olie voor de werkbus even na en na het eten schrijf ik mij in op de woningsite, om zo hopelijk binnenkort weer een volgende stap in onze relatie te kunnen zetten samenwonen!

Maandag 3 februari
Het weekend is weer voorbij en tijd dus voor een nieuwe werkweek. We hebben aardig wat te doen op het werk. Ik was laat thuis ook dus als ik eenmaal thuis ben en wat heb gegeten kruip ik op de bank met een serie en de laptop.

Dinsdag 4 februari
De dag begon weer in het zwembad haha, standaard he op dinsdag eigenlijk. rond 16:00uur zijn we klaar met werk en tank ik de bus nog even snel. Thuis ga ik na het eten proberen de gellak van mijn nagels te krijgen en ik moet zeggen dat lukt aardig zo haha en Minoes komt lekker bij me liggen als we de avond starten.

Het was al met al een vol weekje en weekend. Komende dagen moet ik weer naar de tandarts en dit keer voor het trekken van mijn verstandskies brrr daar zie ik echt wel tegenop, ook moet ik de bus weg brengen voor een grote beurt en moet er natuurlijk gewerkt worden, maar echt veel andere plannen zijn er nog niet.

Hoe was jouw week?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *