Een dagje Middelburg

Ik had al sinds vorige week zin om wat leuks te doen, dus na wat te hebben gekeken op google en op maps stelde ik voor om een dagje naar Middelburg te gaan. Dat is voor ons een uurtje rijden ongeveer dus dat viel mee. Kijk gezellig mee!

Helaas begon het weer niet zo tof, maar ach we zitten warm en droog in de auto. Toen we de stormvloedkering overgingen voelde we de wind wel flink.

Het was best wel druk, waarbij we in het centrum allemaal oude dingen voorbij zagen komen, we hadden de auto ergens neer gezet en dat bleek een filmopname te zijn daar van de film slag om de schelde dus dat was wel even leuk om te zien

Middelburg is de hoofdstad van Zeeland. Het is een monumentale stad met veel historische gebouwen. De stad heeft een rijke geschiedenis die je nog steeds in het huidige straatbeeld terugziet. De vele evenementen, winkels en horecagelegenheden, maken het een levendige stad. Waar ook de Zeeuwen zelf graag gaan winkelen of op een terras neerstrijken.

We hebben lekker heel de middag rond gelopen in het centrum, lekker winkeltjes bekeken en mooie gebouwen en leuke straatjes. halverwege de middag strijken we neer bij The tosti club om lekker even wat te eten voor we weg gaan en dat smaakte goed moet ik zeggen haha.

dezemoest even op de werkapp haha

We rijden daarna nog even naar de woonboulevard een stukje verder op om nog even bij kwantum en leenbakker enzo te kijken. Bij de Mediamarkt stond een ouderwets pac-man spel heel leuk en een VR bril echt bizar hoe een spelletje dan tot leven komt.

En als afsluiter eten we lekker bij de macdonalds, dat hebben we wel verdiend!

Het was een hele leuke dag en hebben veel gelopen en gezien. Uiteraard zie je in 1 middag niet alles van de stad, maar het is zeker een aanrader om er een keer heen te gaan. Voor het shoppen alleen zou ik niet zo heel snel terug gaan omdat je toch veel bekende winkels tegen komt, maar voor de geschiedenis en de mooie gebouwen zou ik nog wel een keer een ritje apart willen maken.

Ben jij weleens in Middelburg geweest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *