Dit was januari 2020

De eerste maand van het jaar zit er bijna op, vandaag is de laatste dag. Eens tijd om terug te blikken op deze maand dat leek mij wel een leuk plan!

* Het nieuwe jaar begin bagger, ik was zwaar ongesteld en werd ook nog ziek (buikgriep) dus ik had mezelf een leuker begin kunnen bedenken zullen we maar zeggen, maar ach we hebben het overleefd.

* Tandarts bezoeken, ik heb er 2 gehad deze maand en er staan er nog 2 op de planning voor volgende maand. En dan ben ik er wel even klaar mee moet ik eerlijk zeggen.

* De keuken is gerenoveerd vorige week, dus ook die is afgevinkt. Dit loopt al sinds vorig jaar februari dus ik ben super blij er mee dat het nu achter de rug is.

Verder heb ik gewoon gewerkt, hadden we een drukke week met VIPs op het park waar een hoop voor gedaan moest worden. En is mijn nieuwe contract in gegaan waarbij ik ipv 10 nu 20 uur per week vast heb dus dat geeft ook weer wat rust.

Al met al was het een leuke maand, we hebben lekker een paar keer ergens gegeten, de weekenden gezellig samen met J. doorgebracht, plannen gemaakt voor de toekomst, het huis is op bepaalde plekken lekker opgeruimd en uitgezocht echt heerlijk.
Voor aankomende maand staat er op de planning nog 2 afspraken bij de tandarts, deze maand zijn J. en ik een half jaar samen, werken en we gaan met met mijn ouders naar de huishoudbeurs dit jaar (eindelijk) hoe leuk is dat! Ik heb er zin in!

Hoe was jou afgelopen maand? En waar kijk jij naar uit in februari?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *