Fotodagboek 3 – 2020

Het was een drukke week, op het werk erg drukke dagen en de keuken is afgemaakt, we bezochten een mega Action en zijn lekker met de familie wezen uit eten!

Woensdag 22 januari
Vandaag worden de tegels geplaatst en de nieuwe vensterbank, eer ik naar het werk ga is hij al een heel stuk haha gaat vlot. Ik moet gewoon werken tot een uurtje of 1 en als ik eenmaal thuis ben kruip ik met deze meid lekker op de bank

Donderdag 23 januari
Het is de dag van de kastjes, spannend de laatste dag is aangebroken. Daar is de kar met alle materialen… Een drukke werkdag en daarna even snel de werkbus tanken. Bij mama even eten en daarna thuis een begin maken om wat dingetjes in te richten. Het verliep niet helemaal zonder problemen, maar gelukkig is het gefikst, super happy. Uiteraard komt er nog een aparte blogpost over de keuken.

Vrijdag 24 januari
Eindelijk de laatste werkdag na 14 dagen gewerkt te hebben.. Tot 20:00 is het en dan is het heerlijk weekend. Als ik lekker gedoucht ben is het wachten op J. En deze vriend komt heerlijk bij me liggen

Zaterdag 25 januari
Boodschappen tijd, dit weekend zijn we bij J. we bezoeken even een candyshop hihi en daarna een super grote Action en Kruidvat echt top haha wel erg druk moet ik zeggen en gelukkig wist ik wat ik nodig had anders zou ik gek worden. In de avond gaan we gezellig met de familie eten bij de chinees, heel gezellig!

Zondag 26 januari
Lekker rustig aan vandaag, even bij m`n zwager en schoonzus op visite voor zijn verjaardag en in de avond lekker gourmetten, want ja dat doen hun ook buiten de kerst om hihi lekker hoor! En dan zit het weekend er helaas weer op

Maandag 27 januari
Goodmorning, het is weer een werkweek en als het goed is is deze wat rustiger dan vorige week, we hebben iemand op sleeptouw vandaag. Als ik eenmaal thuis kom na een lange dag kruip ik op de bank en Minoes komt weer heerlijk me liggen

Dinsdag 28 januari
Helaas voel ik keelpijn opkomen en snotteren, dus ik haal even trachitol bij de spar want dat is echt een lifesaver. En daarmee kom ik de dag redelijk door. Ik werkte een dagje alleen wat ook wel eens lekker is.

Komende dagen staat er op de planning om de keuken af te maken en de rommel op te ruimen in huis die ervan is gekomen. Moet ik donderdag naar de tandarts (alweer) om een gaatje te laten maken, moet ik het weekend werken dus we gaan weer even door en hopen we zaterdag de vrijlating van zeehondjes te kunnen bijwonen als het weer het toelaat.

Heb jij nog leuke weekendplannen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *