De friteuse is de deur uit!

We kennen allemaal wel de friteuse, de meeste mensen hebben er denk ik ook wel èèn. Zelf heb ik er ook altijd èèn gehad een dubbele en enkele, maar dit is nu verleden tijd.

Ik heb nu met het uitzoeken van de keuken, de friteuze de deur uit gedaan. Ik was het zo zat om dat ding elke keer te moeten verversen, schoon te maken en de geur in huis als je patat hebt gebakken, ik was het zat.

Dus ik heb besloten om hem nu weg te gooien. Ik heb van mijn moeder haar airfryer gekregen dus als ik patatjes wil kan ik het daarin bakken, of ik haal bij de snackbar een patatje dat is toch lekkerder na mijn mening.

Voor nu is het hier dus friteuse vrij en ik ben benieuwd hoe dit gaat bevallen. Ik heb de mijne al maanden niet gebruikt dus ik denk niet dat ik hem zal missen, maar je weet maat nooit je 😉

Heb jij een friteuse? of een airfryer of haal je ook bij de snackbar als je trek hebt in patat?

One thought on “De friteuse is de deur uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *