Fotodagboek 2 – 2020

Zo er is weer een week voorbij, dus het is weer tijd voor een nieuw fotodagboek. Ik ben de afgelopen dagen flink aan het werk geweest en de start van de keukenverbouwing is begonnen (eindelijk)

Woensdag `15 januari
De dag begon met werken in het zwembad, waarbij ik mijn duim flink stootte en die werd ook gelijk blauw pff drama, we hebben tot 13:00 uur gewerkt en daarna ben ik thuis begonnen met de keuken leegruimen, eerst de zooi uit het zicht en ik kwam met het briljante plan om mijn trapkast gelijk te reorganiseren haha drama, er zijn 5 zakken weg gegaan totaal maar het begin is gemaakt, ik ben er weer helemaal blij mee..

Donderdag 16 januari
Vandaag ook weer een werkdag, genoeg te doen we hebben het zwembad weer flink aangepakt en daarna zijn we aan de slag gegaan in de villa`s. Als ik eenmaal thuis ben en gegeten heb ga ik nog even verder met het leeghalen van wat kastjes en lades in de keuken… Ik kwam via een oud-collega een oude foto van mijn vader tegen (de man links onderin de foto) zo leuk om te zien

Vrijdag 17 januari
Een begin maken met zegels plakken deze ben ik in de keuken overal tegen gekomen haha, maar helaas moet er ook weer gewerkt worden en ik moet tot laat vandaag. Rond 21:30 was ik thuis, daarna ben ik gaan douchen en even met de maatjes op de bank. Ik hield het niet meer wakker dus ik ben alvast naar bed gegaan voor J. thuiskwam om 00:45

Zaterdag 18 januari
Eerst heerlijk uitgeslapen en daarna zijn we boodschappen gaan doen en hebben we nog even wat gewinkeld gezellig. Ik wilde een nieuwe bestekbak en heb een rekje gekocht voor kruiden. Thuis eten we lekker pasta carbonada, ik moet sàvonds ook werken dus rond 20:00 uur ben ik weer in het zwembad en dan is de dag weer ten einde

Zondag 19 januari
De zondag, ook vandaag konden we lekker uitslapen, het is community day in pokemon dus daar doe ik even een poging voor, en dan is het tijd voor voetbal waarbij ik lekker achter de laptop kruip. We eten heerlijk chocolade croissantjes. En dan is het tijd om de laatste dingen uit de keuken te halen en de voorbereidingen te treffen! Wat een troep kan een mens verzamelen pff

Maandag 20 januari
Het is vroeg dag, want om 7:45 staan ze voor de deur, de verbouwing van de keuken gaat beginnen. Mijn moeder let op de katten zodat ik gewoon kan gaan werken gelukkig…Tussendoor bel ik even met haar hoe het gaat hihi Als ik na het werken eenmaal thuis kom is dit de chaos… Meer foto`s en zo komen zo snel mogelijk als de keuken af is… Het moet nog een beetje een verassing blijven ook haha

Dinsdag 21 januari
De werkdag begint weer in het zwembad vandaag, we hebben veel te doen, er komen vandaag 400 VIP gasten naar het park waar nog een hoop voor gedaan moet worden dus we zijn druk bezig heel de dag. Na het werk ga ik bij mama eten en rond 19:30 ga ik weer terug om het zwembad schoon te maken met mijn collega, we gluren ook nog even bij de tent waar het feest is, leuk om te zien allemaal hoor hoe het vorm heeft gekregen waar we met zijn allen al weken naartoe werken!

Vandaag en morgen word de keuken afgemaakt, ik moet zelf gewoon werken en ik heb vrijdag om 20:00u heerlijk weekend dus dan ga ik weer lekker naar mijn ventje ben er echt wel aan toe even een weekend geen verplicht gedoe!

Hoe was jou afgelopen week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *