2020 bucket list

Een bucket list, ik heb een klein lijstje voor een levensbucket list, maar het is natuurlijk ook leuk om er elk jaar 1 te maken om zo naar een groter geheel toe te werken. Vandaag deel ik mijn bucket list van dit jaar.

Het is niet iets wat op volgorde afgewerkt moet worden en er staat ook niet aan alles een tijd en datum aan vast, maar het zijn wel dingetjes die ik dit jaar wil behalen.

* minimaal 600 euro op mijn spaarrekening hebben op 31 december 2020
* Een tattoo laten zetten
* Op vakantie met J.
* Bij een zeehondjes vrijlating zijn
* Een weekendje in een hotel met J,
* Scrapbooking/kaarten maken weer oppakken
* De Blond Amsterdam winkel en café bezoeken
* Naar Beekse Bergen
* 10 kg afvallen
* Spullen minimaliseren
* Elk seizoen een boswandeling maken
* drie landen punt bezoeken

Op je bucket list hoeven natuurlijk niet alleen maar serieuze dingen te staan en het hoeft ook geen lijst van 100 dingen te zijn. Zoals je kan zien is mijn lijstje niet heel lang, maar het zijn wel dingen die ik dit jaar wil en kan behalen en dat is leuker dan een eeuwenlange lijst waarbij geen eind in zicht komt toch!

Heb jij een bucket list dit jaar? Zo ja wat staat er zoal op?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *