Goeree-Overflakkee Monopoly

Hoe gaaf, bij Plus supermarkt hier in Stellendam kon je gaan sparen voor het unieke Goeree-Overflakkee Monoploy spel. Nu ben ik zelf niet iemand die elk weekend een spelletje speelt, maar dit vond ik toch wel heel erg leuk. Wat is er zo uniek aan deze editie? Kijk snel mee

Bij elke 10 euro kreeg je een zegel en bij 30 zegels kon je het spel voor €39,95 kopen (waarbij de normale waarde 59,95 was) nu snap ik ook dat je met sparen nog duurder uit bent, maar dit spel komt niet in de winkel terecht. Met behulp van een collega ben ik aan de nodige zegels gekomen en heb ik het spel dus kunnen bemachtigen.

De doos, daarop staat net als een andere monopoly het bord en daarbij zijn wat foto`s van hoogtepuntjes van het eiland op gezet, super leuk

er zit een leuke kortingsbon in, altijd mooi meegenomen toch en verder natuurlijk de spelregels, daar is verder niks bijzonders aan.

En dan het bord, hierop staan straten van alle dorpen van het eiland, dat is echt super leuk met leuke foto`s erbij, helaas staat mijn straat er niet op haha maar wel in de buurt hier, maar ipv de nutsbedrijven kan je dorpen aanschaffen

De pionnetjes zijn het zelfde net als het geld en de huisjes

Waar ik dacht dat de kaartjes ook hetzelfde zouden zijn, kwam ik er toch een aantal tegen die met het eiland te maken hebben echt super leuk..

Ik vind het heel erg leuk in elkaar gezet en ben blij dat ik het heb kunnen bemachtigen, misschien zelf had ik het leuker gevonden als ze de pionnetjes ook wat hadden aangepast? misschien een vuurtoren, of een kerktoren of een watersnoodramp beeld, wat bekende hoogtepunten van Goeree-Overflakkee. Maar des al niet te min is het leuk om in de collectie te hebben!

Speel jij wel eens monopoly?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *