Kerstshow Avri tuincentrum Dongen

Afgelopen zaterdag hebben we mijn ouders meegenomen voor hun verjaardag naar het Avri tuincentrum in Dongen. Hier is elk jaar weer een prachtige kerstshow te vinden en dit jaar wilde ik hun daarmee naartoe nemen. Dus ruim een uur rijden, maar dan heb je ook wat, kijk zeker mee…

Het begin is gewoon ingericht, verder weinig kerstitems, maar zodra je de dierenafdeling voorbij bent dan begint het… Zwijmel lekker mee met wat sfeerfoto`s

Is het niet mooi gedaan? Ik heb echt wel een paar keer stil gestaan en zomaar even staan staren haha. Hierna zijn we nog even naar Cranenbroek geweest want dat zit daar in de buurt, dus dat kan je lekker meepakken natuurlijk!

Ben jij weleens bij tuincentrum Avri geweest?

2 thoughts on “Kerstshow Avri tuincentrum Dongen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *