Weekdoel 5 – Een nieuwe vloer!

Elke week neem ik jullie mee in een nieuw doel wat ik voor mezelf stel, dit kan met van alles te maken hebben zowel sporten als gezond eten, maar ook het opruimen van bepaalde dingen of iets ondernemen. Ook kijk ik terug op het doel van de week ervoor en of ik het in mijn leven houd.

Weekdoel recap
Afgelopen week had ik het erg druk en had daarom besloten om een wat kleinere klus aan te pakken. De bank kon wel even een opfrisbeurt gebruiken, Trixy had er een ongelukje op gehad en het was al weer even geleden dat ik hem goed gestofzuigd had. Dus eerst de ene helft afgehaald en gestofzuigd en in de was gedaan van de hoezen en daarna de tweede helft, ben er wel even mee bezig geweest maar de bank ruikt weer heerlijk fris en is zo goed als haar vrij dus dat is weer lekker. Weekdoel gehaald zou ik zeggen.

Weekdoel 5 – Vloer in woonkamer veranderen
Aankomend weekend komen mijn zus, vader en schoonzus helpen om de vloerbedekking eruit te gooien en mooi laminaat neer te leggen. Deze heb ik afgelopen donderdag wezen halen bij Leen Bakker, ik ben echt heel benieuwd. Deze vloer ligt er al in sinds 2007 dus echt tijd voor vernieuwing.. ik ben echt super benieuwd!!

Wat voor vloer heb jij in huis?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *