Hallo Juni 2019

Juni – Het is weer tijd voor een nieuwe maand, klaar om de oude achter te laten en plannen te maken voor nieuwe dingen. Vandaag deel ik wat doelen met je en wat er zo al op de planning staat voor deze maand.

Vorige maand deelde ik dat ik rust ritme en regelmaat wilde behalen, dat is aardig gelukt. Ik heb nog wel dagen dat ik me onrustig voel, boos of gewoon niet goed weet wat ik overal mee aan moet. Maar deze dagen komen steeds minder. Ik heb veel gewerkt afgelopen maand en dat heeft wel een beetje weerslag op mijn humeur gegeven haha. Maar het is tijd voor een nieuwe maand zoals ik al zei.

Wat staat er zoal op de planning
Een dagje Efteling mijn nieuwe laminaat als het goed is gelegd Het is pinksterweekend wat betekend lekker een dagje extra vrij – Minoes en Tijger zijn jarig Vaderdag staat voor de deur Ik ga weer een bezoekje brengen aan de kapper Helaas ook het 1 jarig overlijden van mijn oom hangt boven deze maand.

Doelen voor deze maand
Ik wil heel graag het bloggen doorzetten, afgelopen maand ging erg goed, maar er moet ritme in komen voor mezelf. Dus elke dag een plog online om 16 uur en daarnaast op maandag, woensdag en vrijdag een andere blog.
Verder wil ik lekker in huis blijven rommelen, ik ben zo benieuwd hoe de vloer gaat worden en aan de hand daarvan steeds meer het mijn thuis te laten worden. Ook de tuin moet aangepakt worden vooral de achtertuin voor nu, onkruid weg, dode planten eruit etc.

Ik ga er weer voor en nu de maand zo lekker zonnig begint, moet dat wel goed komen.

Wat zijn jou doelen en plannen deze maand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *