Weekdoel 4 – Zithoek schoonmaken

Elke week neem ik jullie mee in een nieuw doel wat ik voor mezelf stel, dit kan met van alles te maken hebben zowel sporten als gezond eten, maar ook het opruimen van bepaalde dingen of iets ondernemen. Ook kijk ik terug op het doel van de week ervoor en of ik het in mijn leven houd.

Weekdoel recap
Afgelopen week was mijn doel om de logeer/hobby/werk kamer aan te pakken. Hier stond alles op en in elkaar gestapeld omdat een bureau en kastjes waren weggehaald. Hier wil ik echt een logeerkamer van maken en mijn blog/hobby ruimte. Samen met mijn moeder ben ik aan de slag gegaan en hebben we alles wat geen hobby is naar zolder gebracht. Een hoop uitgezocht, weggegooid en weggezet voor de rommelmarkt. Voor nu ben ik tevreden met het resultaat en natuurlijk is het nog geen perfecte kamer, maar ik moet eerst het bureau van zolder halen met iemand en ik wil graag een vakkenkast van ikea aanschaffen en een bed voor een logee, maar dat is weer een stap voor een volgende keer.

Weekdoel 4 – Zithoek schoonmaken
Eigenlijk wil ik een nieuwe zithoek met twee losse banken, maar voor nu moet ik het nog met deze doen. De bank moet uit elkaar gehaald worden, ik wil de hoezen goed stofzuigen en wassen ivm de kattenharen en Trixy die het nodig vind soms ergens te gaan piesen 🙁 ook het raam wil ik even zemen, het kozijn schoonmaken en even de plantjes verzorgen ect. Al met al zal het wel even een behoorlijk klusje zijn..
Ik heb best een drukke week, vandaar dat ik een wat kleiner project pak

Ben jij tevreden met je zithoek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *