Weekdoel 3 – Logeer / Werkkamer

Elke week neem ik jullie mee in een nieuw doel wat ik voor mezelf stel, dit kan met van alles te maken hebben zowel sporten als gezond eten, maar ook het opruimen van bepaalde dingen of iets ondernemen. Ook kijk ik terug op het doel van de week ervoor en of ik het in mijn leven houd.

Weekdoel recap
Het dressoir opruimen, en dan met name de binnenkant. Dit is aardig gelukt, het meeste is uitgezocht, ik heb nog een vuilniszak aan rommel eruit gehaald en wat dingetjes van M. maar verder is hij weer netjes en weet ik wat waar ligt. Alleen het administratie kastje moet ik mezelf nog een keer aan zetten om dat uit te zoeken, daar moet wat meer aandacht bij blijven natuurlijk. Dus over het algemeen is dit doel gelukt!

Weekdoel 3 – Logeer / werkkamer opruimen
Ik heb 1 slaapkamer die nu vol ligt met hobbyspullen en dingen die uitgezocht moeten worden, omdat dit een groter project is heb ik gevraagd of mijn moeder me wil helpen. Dus aankomende week gaan we daar mee aan de slag. Het is de bedoeling daar alles goed uit te zoeken, sorteren en daar een normale logeerkamer / werkkamer / hobbykamer van te maken, zodat ik misschien het kaarten maken weer kan oppakken, of een handige ruimte om te bloggen van kan maken en zodat er een 1 persoonsbed in kan komen voor eventuele logees.

Heb jij een opgeruimde logeerkamer?

One thought on “Weekdoel 3 – Logeer / Werkkamer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *